20 de cadouri inteligente sub 100 de lei pentru copilul tău, de Crăciun

Share This:

Nu mai e mult până la Crăciun, așa că Moșul trebuie să dea târcoale magazinelor pentru cele mai inspirate cadouri pentru copii. Propun mai jos 20 de cadouri inteligente pe care le poți cumpăra în această perioadă cu cel mult 100 de lei. Cumpărături inspirate.

 

Mașina Baja

 

 

 

 

 

 

Mașina de curse Baja, alimentată cu apă sărată. Mașinuța asta genială are un motor ecologic, pe bază de energie alternativă, care îi va impresiona pe cei mici când vor vedea că se deplasează doar cu apă sărată. Turnați câteva picături de apă cu sare și mașina va merge ca prin minune. Toate componentele acestei mașini sunt ecologice, putând fi aruncate fără a polua mediul. Material: plastici și silicon.  Vezi prețul aici. Ai și varianta 4×4, pentru un plus de adrenalină.

***

Robot solar

 

 

 

 

 

 

Kit construcție roboți solari (4 în 1). Din acest set de construcție se pot realiza patru roboți: Insect, T-Rex, Driller și Robot. Kitul T4 este perfect pentru copilul începător în ale roboticii, tocmai pentru că are piese mai mari și asamblarea este mai facila. Funcționând pe bază de lumină solară, bateriile nu sunt necesare, așa că distracția nu se va termina niciodată. Poate doar noaptea. Pachetul e ideal pentru copii, fiindcă vor înțelege cum funcționează energia alternativă, prietenoasă cu mediul. În plus, îi va încuraja să iasă din casă, în aer liber. Vezi prețul aici.

***

Set Kendama și Spinner

 

 

 

 

 

 

 

Set Kendama verde și Fidget Spinner. Jucării interactive, antistres, Kendama și Spinner sunt déjà printre preferatele copiilor români. Deși nu am înțeles cum poate combate stresul o astfel de jucărie (sau de ce ar fi copiii stresați), am găsit alte atuuri. Kendama stimulează atenția, concentrarea și îi încurajează pe copii să persevereze în încercarea lor de a mânui perfect jucăria. Acest lucru i va ajuta să nu renunțe ușor și în alte situații care par greu de înfăptuit. Prețul aici.

***

Atomic lab

 

 

 

 

 

 

 

Puzzle Lab Test. Seria cadouri inteligente e completată cu acest minunat Puzzle Lab Test. Înveți chimia într-un mod extrem de plăcut cu Testul de laborator, disponibil în patru niveluri.

Puzzle Lab Test – Atomul, cel mai ușor din gamă. Se realizează prin unirea bilelor cu ajutorul unor elemente de legatură.

Puzzle Lab Test – Moleculanivelul 2 de dificultate, se realizează prin unirea stick-urilor din lemn. Molecula este formată dintr-un grup de atomi legați între ei, reprezentând cea mai mică unitate fundamentală care poate participa la o reacție chimică.

Puzzle Lab Test – Particula. Dificultatea crește. Particula se realizează prin unirea cuburilor cu ajutorul unor elemente de legătură.

Puzzle Lab Test – Celula. Am ajuns și la profesioniști. Celula se realizează printr-o combinație de triunghiuri și mici stick-uri din lemn. Celula este cea mai mică unitate structurală și funcțională a unui organism, compusă dintr-o citoplasmă și un nucleu închis într-o membrană. Prețul aici.

***

Proiector corpuri cerești

 

 

 

 

 

 

Proiector corpuri cerești și navete spațiale. Proiector distractiv, cu două cupole, fiecare proiectând un model diferit din spațiu pe pereții din dormitor. Are două cupole incluse, una cu stele și planete, iar a doua cu nave spațiale și astronauți. Cupolele se schimbă cu ușurință, prin răsucire și tragere. Trebuie doar să pornești proiectorul, pentru a transforma dormitorul într-o galaxie strălucitoare. Atunci când jucăria nu e folosită, marginea torței și adaptorul cupolei vor străluci în întuneric, ceea ce face proiectorul ușor de găsit pe timp de noapte. Funcționează cu două baterii AA neincluse. Vezi prețul aici.

***

Proiector cameră

 

 

 

 

 

 

Sau, poate, vreți ceva mai elaborat. Copilul tău poate explora Universul cu acest proiector de înaltă calitate, Space Explorer. Sunt 24 de fotografii făcute de NASA și telescopul spațial Hubble, fotografii de nave spațiale și astronauti, planete și nebuloase, din trei discuri de diapozitive interschimbabile. Jucăria poate proiecta imagini cu lățimea de până la un metru. Noaptea, Space Explorer devine o lampă de veghe cu lumină difuză. Informații fascinante despre fiecare fotografie NASA se găsesc în in broșura colorată care vine împreună cu proiectorul. Prețul aici.

***

Pentru împătimiții peliculei Star Wars, las aici o colecție impresionantă de jucării cu sigla Star Wars, care de Crăciun au prețuri incredibil de bune.

***

Kururin

 

 

 

 

 

 

 

Kururin Crackle. O nebunie, vă spun. Dacă erai sigur că jocul Kendama e o invenție revoluționară, înseamnă că nu ai aflat încă de  Kururin Crackle. Inventat în Japonia, Kururin promite să-i cucerască inclusiv pe părinți. Inventatorii săi, niște corporatiști care se plictiseau la birou, au dat lovitura cu el. Scopul jucătorului de Kururin este de a face ciudatul cilindru din lemn să se rostogolească în fel și chip, pentru ca la final să ajungă în poziția inițială. Acest joc te va capta din prima și îți va stimula concentrarea, creativitatea și coordonarea mână-ochi. Iată aici un film de prezentare. Vezi și prețul aici.

***

Capcana insecte

 

 

 

 

 

 

Capcană pentru insecte. Această uimitoare capcană prinde tot felul de insecte, fără a le afecta. Periile capcanei înconjoară insectele și îi permite copilului să le ridice și să le pună în borcănelul special. Setul îl ajută pe copil să exploreze, să studieze și să elibereze micile vietăți din jur. Produsul e livrat cu două insecte de plastic, borcănel cu găuri în capac, lupă și broșură. Prețul aici.

***

Geomag, set de construit

 

 

 

 

 

 

 

Geomag, set construcție. Din seria cadouri inteligente vine și acest set compus din magneți, bile metalice și platforme. Jocul permite combinarea pieselor astfel încât să se poată construi nenumărate structuri geometrice. Stimulează creativitatea, dezvoltă abilitățile manuale, logica și capacitatea de analiză. Ajută dezvoltarea vederii în spațiu și înțelegerea forței magnetice din fizică. Jocul e recomandat copiilor care au peste trei ani. Vezi prețul aici.

***

Puzzling Professors

 

 

 

 

 

 

 

Puzzling Professors 5. Va pune oricui mintea la lucru, iar pentru copii ar putea fi o provocare perfectă. Vorbim de un set cu cinci puzzle-uri diferite, din lemn, care vor testa răbdarea fiecăruia. Îl puteți juca împreună, în familie.

Testul CROSS – Profesorul Head Spinner’s testează în principal percepția vizuală. Separarea celor trei piese este destul de simplă, însă punerea lor la loc este uimitor de grea.

Testul SFERELE – Profesorul Brain Baffler este inspirat din Egiptul antic și propune realizarea unei piramide din sfere. Această provocare vă va testa în primul rând concentrarea.

Testul PIRAMIDA – Profesorul Mind Muddler’s testează gandirea logică, întrucât piramida trebuie construită din forme inegale.

Testul SCÂNDURELE – Profesorul Sense Sizzler propune separarea celor două bucăți de lemn fără a tăia funia.

Testul NODUL – Profesorul Egg Head vă provoacă să desfaceți șase bare de lemn legate într-un nod. Acest puzzle este cel mai greu din serie. Unul dintre cele mai interesante cadouri inteligente din câte am văzut.

Vezi prețul aici.

***

Matematica distractivă

 

 

 

 

 

 

 

Matematica distractivă. Matematica e în tot și-n toate. Băieței sau fetițe, toți trebuie s-o învețe. Dar, stai, e o materie insuportabilă! Nu și cu jocul original Matematica distractivă, care le va schimba copiilor (5-10 ani) părerea despre ea. Matematica distractivă este un joc original cu întrebări despre minunata lume a cifrelor, conceput pentru copiii de vârsta școlară. Învârtiți săgeata pe disc, avansați cu pionii pe tablă și răspundeți la multe întrebări nostime și instructive! Vezi prețul aici.

***

Educație rutieră

 

 

 

 

 

 

Set de educație rutieră. Normele de siguranță rutieră pe înțelesul copiilor. Jucând acest joc, copiii devin conștienți de comportamentul pe care trebuie să-l aibă în zonele urbane, aglomerate, și pot dezvolta o atitudine civică de respect pentru ei și pentru cei din jur. Planșa de joc simulează o călătorie cu bicicleta, de acasă la școală, permițându-le școlarilor să se identifice cu personajele din joc și, în acest mod, să învețe ce comportament trebuie adoptat în anumite situații. Vezi prețul aici.

***

Alias Junior

 

 

 

 

 

 

 

Alias Junior. Este un joc excelent de explicare a imaginilor pentru copii! Ideea jocului este să explicați cuvinte și imagini colegilor de echipă fără să spuneți cuvântul care este explicat, folosind în schimb sinonime, antonime, indicii, diverse onomatopee. Jocul a fost premiat și nominalizat în nenumărate rânduri: 1994 Vuoden Peli Children’s Game of the Year Winner, 2006 Årets Spill Best Children’s Game Nominee. Vezi prețul aici.

***

Dodecaedron Supernova

 

 

 

 

 

 

 

Dodecadron Megaminx Supernova. Este un puzzle în formă de dodecahedron similar cu Cubul lui Rubik. Are un total de 50 de piese mobile pentru a fi rearanjate, comparativ cu cele 20 de piese mobile ale Cubului lui Rubik. Scopul puzzle-ului este de amesteca culorile și apoi de a le aduce în starea inițială cu o singură culoare pe fațetă. Jucăria nu se va destrăma, este rezistentă la uzură, la căzături și nu se poate desface. Elementele colorate sunt îmbinate în plan, așa că jucăria ține o veșnicie.Vezi prețul aici.

***

Ochelari Vizor Pro

 

 

 

 

 

 

 

Ochelari realitate virtuală Vizor Pro. Ochelarii oferă posibilitatea descoperirii și analizării locurilor în care este foarte greu să ajungi, dar și posibilitatea de a trăi experiența fascinantă a masinăriilor din parcurile de distracții. Toate acestea pot fi realizate purtând acești ochelari în propria sufragerie. Lentilele ochelarilor sunt ajustabile, oferind posibilitatea de a îmbunătăți unghiul. Totodată, ochelarii pot fi ajustați să încadreze perfect capul privitorului. Ochelarii Realitate Virtuală Vizor Pro sunt compatibili cu orice tip de telefon. Vezi prețul aici.

***

Pengoloo

 

 

 

 

 

 

 

Pengoloo. Pinguini jucăuși, care abia așteaptă să se joace cu tine. Dai cu zarurile și afli ce culori ai de căutat. Cine adună primul șase pinguini câștigă acest joc. Memoria și un strop de noroc te vor ajuta să fii învingător. Prețul aici.

***

Lucky captain

 

 

 

 

 

 

 

Lucky Captain (Căpitanul Norocos). Cele mai de succes linii aeriene concurează între ele și au nevoie de ajutorul tău. Colectează destule cărți pentru a-ți conduce avioanele de-a lungul pistei, până la punctul decolării. Vei fi nevoit să navighezi pe vreme nefavorabilă și să eviți întârzierile cauzate de oponenții tăi. Primul jucător care decolează cu toate avioanele sale este câștigătorul jocului! Ce trebuie să faci: colectează cărți și folosește-le pentru a-ți conduce avioanele; întârzie-ți în mod strategic oponenții; imediat cum îți permite vremea, decolează! Vezi prețul aici.

***

Twister

 

 

 

 

 

 

 

Twister. Este un joc care te înnoadă la propriu. Trebuie să învârți acul și să acționezi conform indicațiilor de pe panou. Rasucește-te și încurcă-te, acum cu două jocuri suplimentare. Nu atinge covorașul cu nimic altceva decât cu mâna sau piciorul. Complicat? Încearcă! Vezi prețul aici.

***

Puzzle magnetic antistres

 

 

 

 

 

 

 

Puzzle magnetic antistres. Mai degrabă o jucărie recomandată părinților stresați, acest puzzle magnetic conține 216 bile, fiecare de 5 mm diametru. Recomandat tuturor celor care n-au reușit până acum să rezolve un cub Rubik. Vezi prețul aici.

***

Flipolo

 

 

 

 

 

 

 

Flipolo. Este un joc palpitant și provocator, de atenție, dexteritate și spirit de observație, potrivit pentru toată familia. Fiecare jucător are 12 plăcuțe cu animale, alături de o tablă de joc. Pune-ți animăluțele pe tablă cât de repede poți! Viteza este esențială, dar nu uita! Toate plăcuțele au fețe diferite, iar fiecare animal se regăsește de câte două ori. Potrivește și întoarce plăcuțele, până cand vei găsi soluția corectă! Pare simplu? Vei fi surprins! Vezi prețul aici.

*****

BONUS: Trei cadouri de la giftology.ro care m-au dat pe spate

Monopoly Game of Thrones. În primul rând, nu-l găsești nicăieri altundeva în România, giftlogy.ro fiind distribuitor unic în țară. Jocul Monopoly e atât de cunoscut la nivel mondial, încât nu mai are nevoie de prezentare, însă de data aceasta povestea e inspirată de celebrul serial Game of Thrones. Pionii jocului sunt reprezentativi serialului: Tronul de Fier, Coroana, Direwolf (lupul este imaginea Casei Stark), Corbul cu trei ochi, Oul de dragon (dragonul e imaginea Casei Targaryen) și White Walker (marele dușman din Nord). Cu noul joc Monopoly – Game of Thrones poți călători prin Westeros, King’s Landing și Castle Black, poți cumpăra proprietăți și îți poți face prieteni precum Jon Snow, Daenerys Targaryen sau Tyrion Lanister.

Căni termosensibile cu sigla Star Wars. Aceste căni reacționează în funcție de temperatura lichidelor servite în ele. Când o astfel de cană este goală, pe ea vor fi vizibile doar mânerele săbiilor Jedi. Când torni ceai, cafea, vin fiert, cacao cu lapte sau ce-ți mai place să bei, ca prin minune ți se dezvăluie săbiile laser în totalitate. Un cadou frumos pentru iubitorii seriei Star Wars sau pentru orice copil, care va fi fascinat de fenomen.

Yoyo. E, poate, jucăria multora dintre noi, o jucărie care nu cred că se va demoda vreodată. E o jucărie care, dacă le creează dependență copiilor, nu le face nici un rău. Ba, din contră, le dezvoltă puterea de concentrare. Și pentru acest produs, marca Yoyo Factory, giftology.ro are drept de distribuție exclusivă în România, deci nu-l mai căuta în altă parte!

Citește și:

Magazinele astea au un mod deștept de a te convinge să cumperi
Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.