10.200 de români la cel mai mare curs de resuscitare cardiacă. Tu ce mai aștepți?

Share This:

Au mai rămas zece zile!! Peste 10.000 de români sunt gata pentru evenimentul care le va schimba viața. Cel mai mare curs de resuscitare cardiacă, programat la 28 mai pe Arena Națională, ne va aduce o nouă recunoaștere pe plan mondial și o lecție prețioasă despre cum putem salva pe cineva de la moarte cu mâinile goale.

Nu te-ai înscris încă? O mai poți face pe site-ul recordpentruviata.ro, la secțiunea „Rezervă-ți un loc” sau la sediul Societății de Salvare București, situat pe strada Episcopul Radu nr. 27, sectorul 2, iar persoana de contact este Alexandra Manea (telefon: 0733.910.519). Dacă optezi pentru această variantă, trebuie să ai la tine cartea de identitate sau pașaportul (pentru legitimare).

Evenimentul „Record pentru viață-110 ani de SALVARE” a vieții este organizat de Societatea de Salvare București și Serviciul de Ambulanță București-Ilfov. Este nevoie de peste 12.000 de participanți pentru ca lecția de resuscitare să fie omologată drept record mondial!

În acest sens, un reprezentat Guinness Book  va fi prezent pe Arena Națională din București în ziua tentativei de stabilire a recordului. Evenimentul începe la ora 15.00, deci fă-ți loc în agendă! Nu evitați să veniți cu copiii!! Acest eveniment este unul extrem de educativ și îi va învăța cum să reacționeze într-o situație disperată.

Cursanții vor învăța de la 600 de instructori atestați să efectueze procedura standard de 30 compresii cardiace şi două insuflări pulmonare. Manechinele pe care cei prezenți pe stadion își vor testa cunoștințele sunt déjà pregătite, fiind aduse special pentru acest eveniment.

Citește și:

Trei motive să participi la cel mai mare curs de resuscitare din România

Octavian Strunilă (Ferma Vedetelor) te provoacă să râzi inteligent. Câștigă două bilete la teatru!

Be the first to comment on "10.200 de români la cel mai mare curs de resuscitare cardiacă. Tu ce mai aștepți?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.