20 de cadouri inteligente sub 100 de lei pentru copilul tău, de Crăciun

Cadouri inteligente. Credit foto: Michał Parzuchowski/UNSPLASH

Share This:

Nu mai e mult până la Crăciun, așa că Moșul trebuie să dea târcoale magazinelor pentru cele mai inspirate cadouri pentru copii. Propun mai jos 20 de cadouri inteligente pe care le poți cumpăra în această perioadă cu cel mult 100 de lei. Cumpărături inspirate.

Kit Robotica, mașina alimentată cu apă sărată. Mașinuța asta genială are un motor ecologic, pe bază de energie alternativă, care îi va impresiona pe cei mici când vor vedea că se deplasează doar cu apă sărată. Turnați câteva picături de apă cu sare și mașina va merge ca prin minune.

Toate componentele acestei mașini sunt ecologice, putând fi aruncate fără a polua mediul. Material: plastici și silicon.  Vezi prețul aici.

Kit construcție roboți solari (4 în 1). Din acest set de construcție se pot realiza patru roboți: Insect, T-Rex, Driller și Robot. Kitul T4 este perfect pentru copilul începător în ale roboticii, tocmai pentru că are piese mai mari și asamblarea este mai facila.

Funcționând pe bază de lumină solară, bateriile nu sunt necesare, așa că distracția nu se va termina niciodată. Poate doar noaptea. Pachetul e ideal pentru copii, fiindcă vor înțelege cum funcționează energia alternativă, prietenoasă cu mediul. În plus, îi va încuraja să iasă din casă, în aer liber. Vezi prețul aici.

OFERTA DE CADOURI pe eMAG.RO – DECEMBRIE 2021

JUCĂRII LEGO

JUCĂRII HOBBY

JUCĂRII ȘI JOCURI EDUCATIVE

JUCĂRII DE EXTERIOR

JUCĂRII BEBE

Set Kendama verde și Fidget Spinner. Jucării interactive, antistres, Kendama și Spinner sunt déjà printre preferatele copiilor români. Deși nu am înțeles cum poate combate stresul o astfel de jucărie (sau de ce ar fi copiii stresați), am găsit alte atuuri.

Kendama stimulează atenția, concentrarea și îi încurajează pe copii să persevereze în încercarea lor de a mânui perfect jucăria. Acest lucru i va ajuta să nu renunțe ușor și în alte situații care par greu de înfăptuit. Prețul aici.

Puzzle Lab Test. Seria cadouri inteligente e completată cu acest minunat Puzzle Lab Test. Înveți chimia într-un mod extrem de plăcut cu Testul de laborator, disponibil în patru niveluri.

Puzzle Lab Test – Atomul, cel mai ușor din gamă. Se realizează prin unirea bilelor cu ajutorul unor elemente de legatură.

Puzzle Lab Test – Moleculanivelul 2 de dificultate, se realizează prin unirea stick-urilor din lemn. Molecula este formată dintr-un grup de atomi legați între ei, reprezentând cea mai mică unitate fundamentală care poate participa la o reacție chimică.

Puzzle Lab Test – Particula. Dificultatea crește. Particula se realizează prin unirea cuburilor cu ajutorul unor elemente de legătură.

Puzzle Lab Test – Celula. Am ajuns și la profesioniști. Celula se realizează printr-o combinație de triunghiuri și mici stick-uri din lemn. Celula este cea mai mică unitate structurală și funcțională a unui organism, compusă dintr-o citoplasmă și un nucleu închis într-o membrană. Astea da, cadouri inteligente! Prețul aici.

Pentru împătimiții peliculei Star Wars, las aici o colecție impresionantă de jucării cu sigla Star Wars, care de Crăciun au prețuri incredibil de bune.

Kururin Crackle. O nebunie, vă spun. Dacă erai sigur că jocul Kendama e o invenție revoluționară, înseamnă că nu ai aflat încă de  Kururin Crackle. Inventat în Japonia, Kururin promite să-i cucerască inclusiv pe părinți. Inventatorii săi, niște corporatiști care se plictiseau la birou, au dat lovitura cu el.

Scopul jucătorului de Kururin este de a face ciudatul cilindru din lemn să se rostogolească în fel și chip, pentru ca la final să ajungă în poziția inițială. Acest joc te va capta din prima și îți va stimula concentrarea, creativitatea și coordonarea mână-ochi. Iată aici un film de prezentare. Vezi și prețul aici.

Capcană pentru insecte. Această uimitoare capcană prinde tot felul de insecte, fără a le afecta. Periile capcanei înconjoară insectele și îi permite copilului să le ridice și să le pună în borcănelul special.

Setul îl ajută pe copil să exploreze, să studieze și să elibereze micile vietăți din jur. Produsul e livrat cu două insecte de plastic, borcănel cu găuri în capac, lupă și broșură. Prețul aici.

Geomag, set construcție. Din seria cadouri inteligente vine și acest set compus din magneți, bile metalice și platforme. Jocul permite combinarea pieselor astfel încât să se poată construi nenumărate structuri geometrice. Stimulează creativitatea, dezvoltă abilitățile manuale, logica și capacitatea de analiză. Ajută dezvoltarea vederii în spațiu și înțelegerea forței magnetice din fizică. Jocul e recomandat copiilor care au peste trei ani. Vezi prețul aici.

Puzzling Professors 5. Va pune oricui mintea la lucru, iar pentru copii ar putea fi o provocare perfectă. Vorbim de un set cu cinci puzzle-uri diferite, din lemn, care vor testa răbdarea fiecăruia. Îl puteți juca împreună, în familie.

Testul CROSS – Profesorul Head Spinner’s testează în principal percepția vizuală. Separarea celor trei piese este destul de simplă, însă punerea lor la loc este uimitor de grea.

Testul SFERELE – Profesorul Brain Baffler este inspirat din Egiptul antic și propune realizarea unei piramide din sfere. Această provocare vă va testa în primul rând concentrarea.

Testul PIRAMIDA – Profesorul Mind Muddler’s testează gandirea logică, întrucât piramida trebuie construită din forme inegale.

Testul SCÂNDURELE – Profesorul Sense Sizzler propune separarea celor două bucăți de lemn fără a tăia funia.

Testul NODUL – Profesorul Egg Head vă provoacă să desfaceți șase bare de lemn legate într-un nod. Acest puzzle este cel mai greu din serie. Unul dintre cele mai interesante cadouri inteligente din câte am văzut. Vezi prețul aici.

Matematica distractivă. Matematica e în tot și-n toate. Băieței sau fetițe, toți trebuie s-o învețe. Dar, stai, e o materie insuportabilă! Nu și cu jocul original Matematica distractivă, care le va schimba copiilor (5-10 ani) părerea despre ea.

Matematica distractivă este un joc original cu întrebări despre minunata lume a cifrelor, conceput pentru copiii de vârsta școlară. Învârtiți săgeata pe disc, avansați cu pionii pe tablă și răspundeți la multe întrebări nostime și instructive! Vezi prețul aici.

Set de educație rutieră. Normele de siguranță rutieră pe înțelesul copiilor. Jucând acest joc, copiii devin conștienți de comportamentul pe care trebuie să-l aibă în zonele urbane, aglomerate, și pot dezvolta o atitudine civică de respect pentru ei și pentru cei din jur.

Planșa de joc simulează o călătorie cu bicicleta, de acasă la școală, permițându-le școlarilor să se identifice cu personajele din joc și, în acest mod, să învețe ce comportament trebuie adoptat în anumite situații. Vezi prețul aici.

Alias Junior. Este un joc excelent de explicare a imaginilor pentru copii! Ideea jocului este să explicați cuvinte și imagini colegilor de echipă fără să spuneți cuvântul care este explicat, folosind în schimb sinonime, antonime, indicii, diverse onomatopee. Jocul a fost premiat și nominalizat în nenumărate rânduri: 1994 Vuoden Peli Children’s Game of the Year Winner, 2006 Årets Spill Best Children’s Game Nominee. Vezi prețul aici.

Dodecadron Megaminx Supernova. Este un puzzle în formă de dodecahedron similar cu Cubul lui Rubik. Are un total de 50 de piese mobile pentru a fi rearanjate, comparativ cu cele 20 de piese mobile ale Cubului lui Rubik. Scopul puzzle-ului este de amesteca culorile și apoi de a le aduce în starea inițială cu o singură culoare pe fațetă.

Jucăria nu se va destrăma, este rezistentă la uzură, la căzături și nu se poate desface. Elementele colorate sunt îmbinate în plan, așa că jucăria ține o veșnicie. Vezi prețul aici.

Ochelari realitate virtuală Discovery. Ochelarii oferă posibilitatea descoperirii și analizării locurilor în care este foarte greu să ajungi, dar și posibilitatea de a trăi experiența fascinantă a masinăriilor din parcurile de distracții. Toate acestea pot fi realizate purtând acești ochelari în propria sufragerie.

Lentilele ochelarilor sunt ajustabile, oferind posibilitatea de a îmbunătăți unghiul. Totodată, ochelarii pot fi ajustați să încadreze perfect capul privitorului. Ochelarii Realitate Virtuală Discovery sunt compatibili cu orice tip de telefon. Vezi prețul aici.

Pengoloo. Pinguini jucăuși, care abia așteaptă să se joace cu tine. Dai cu zarurile și afli ce culori ai de căutat. Cine adună primul șase pinguini câștigă acest joc. Memoria și un strop de noroc te vor ajuta să fii învingător. Prețul aici.

Lucky Captain (Căpitanul Norocos). Cele mai de succes linii aeriene concurează între ele și au nevoie de ajutorul tău. Colectează destule cărți pentru a-ți conduce avioanele de-a lungul pistei, până la punctul decolării. Vei fi nevoit să navighezi pe vreme nefavorabilă și să eviți întârzierile cauzate de oponenții tăi.

Primul jucător care decolează cu toate avioanele sale este câștigătorul jocului! Ce trebuie să faci: colectează cărți și folosește-le pentru a-ți conduce avioanele; întârzie-ți în mod strategic oponenții; imediat cum îți permite vremea, decolează! Vezi prețul aici.

Twister. Este un joc care te înnoadă la propriu. Trebuie să învârți acul și să acționezi conform indicațiilor de pe panou. Rasucește-te și încurcă-te, acum cu două jocuri suplimentare. Nu atinge covorașul cu nimic altceva decât cu mâna sau piciorul. Complicat? Încearcă! Vezi prețul aici.

Puzzle magnetic antistres. Mai degrabă o jucărie recomandată părinților stresați, acest puzzle magnetic conține 216 bile, fiecare de 5 mm diametru. Recomandat tuturor celor care n-au reușit până acum să rezolve un cub Rubik. Vezi prețul aici.

Flipolo. Este un joc palpitant și provocator, de atenție, dexteritate și spirit de observație, potrivit pentru toată familia. Fiecare jucător are 12 plăcuțe cu animale, alături de o tablă de joc. Pune-ți animăluțele pe tablă cât de repede poți! Viteza este esențială, dar nu uita!

Toate plăcuțele au fețe diferite, iar fiecare animal se regăsește de câte două ori. Potrivește și întoarce plăcuțele, până cand vei găsi soluția corectă! Pare simplu? Vei fi surprins! Vezi prețul aici. Mai știi și alte cadouri inteligente?

Citește și:

Magazinele astea au un mod deștept de a te convinge să cumperi

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.