5 motive pentru care merită să cumperi un brad artificial de Crăciun

Credit foto: Jonathan Borba/Pexels.com

Share This:

Crăciunul este cea mai iubită sărbătoare a românilor și dacă este ceva care ne umple inima de bucurie, mai mult decât mesele îmbelșugate în familie, acela e bradul împodobit. Dar nu știu cum se face că, în fiecare an, sarcina cumpărării unuia nou revine bărbatului casei. Și trebuie să recunoașteți, goana după brad e total lipsită de farmecul împodobirii lui. Din fericire, anul ăsta puteți lua o decizie mai bună și să cumpărați un brad artificial.

Sunt un mare iubitor de natură și tocmai de aceea am găsit suficiente motive să cred că sărbătorile de iarnă nu-și vor pierde din magie dacă vom avea în case brazi artificiali. Iată mai jos de ce cred că merită să-ți decorezi casa de Crăciun cu un brad artificial.

Brad artificial, investiție inteligentă

Când trebuie să cumperi un brad de Crăciun trebuie să te înarmezi cu multă răbdare și să-l cauți pe acela care ar fi pe placul familiei tale. Trebuie să colinzi centrele comerciale și să încerci să te târguiești cu comercianții pentru pomul care ar sta cel mai bine în sufrageria ta. Scenariul se repetă în fiecare an și dacă ți-a scăpat cumva din vedere, îți amintesc eu: plătești de fiecare dată pentru un brad natural.

Un brad artificial de Crăciun se cumpără o singură dată și poate fi folosit pe viață, dacă este utilizat și depozitat corespunzător. 

Imită perfect bradul natural

Brazii artificiali care se găsesc azi în comerț imită atât de bine pomii naturali, încât nu poți să-i deosebești decât dacă te apropii de ei. Din fericire, oferta este foarte bogată, astfel încât ai de unde alege: brazi artificiali cu aspect natural, brazi artificiali ninși, brazi artificiali de lux, brazi artificiali cu vârfuri ninse și conuri, brazi artificiali cu fibră optică etc.

Credit foto: BraziCraciun.net

Brazii artificiali sunt realizați din materiale plastice (PVC și polietilenă) pe structuri metalice rezistente, iar dacă îți pui problema că nu miros a pădure, gândește-te că nici nu lasă ace prin casă după sărbători.

Brazi artificiali – grijă pentru natură

Brazilor naturali le stă mai bine în pădure, deși mulți dintre pomii de Crăciun pe care îi găsim în România sunt recoltați de pe plantațiile din Danemarca și Norvegia. Totuși, creșterea suprafețelor împădurite ar trebui să fie o prioritate pentru orice stat care se confruntă cu o scădere considerabilă a fondului lemnos și a suprafețelor verzi. Să nu uităm, pădurile sunt plămânii verzi ai planetei și ar trebui să ne pese mai mult de acest lucru!

Din grijă pentru natură, ai putea alege un brad natural în ghiveci, pe care să-l plantezi într-un loc drag ție sau unde îți indică o autoritate publică. Tot din grijă pentru natură, poți alege un brad artificial pe care să-l folosești în fiecare an de Crăciun, fără teama că ai contribuit la reducerea suprafețelor împădurite din România sau din alt colț al lumii.

Comandă online, livrare rapidă

La cum a evoluat lumea noastră în ultimul an, pot spune că chiar contează cum ne facem cumpărăturile. De la distanță e cel mai bine să-ți procuri bunurile necesare traiului. Un brad artificial de Crăciun se comandă foarte simplu online, iar livrarea se face acasă, prin curier. Atenție! Unii furnizori de brazi și decorațiuni de Crăciun nu percep taxe pentru livrare, așa că poți economisi câțiva bănuți aici.

Brazi artificiali, prețuri accesibile

Un brad natural care să bucure întreaga familie costă câteva sute de lei. În fiecare an. Un brad artificial, pe care-l plătești o singură dată, costă tot câteva sute de lei. Câte? Depinde de cât de pretențios ești, de mărimea, aspectul și accesoriile bradului pe care-l vrei în casa ta. Poți obține un preț și mai bun dacă decizi să faci o achiziție în extrasezon, pe principiul Omul gospodar își ia iarna car și vara sanie.

1 Comment on "5 motive pentru care merită să cumperi un brad artificial de Crăciun"

  1. Euam avut un brad asemeator cu cel din poza, aproape 14 ani. L am luat din carfour și a fost scump la vremea aceea dar a meritat din plin.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.