Acești copii n-au avut nici o vacanță adevărată. Hai să-i ducem o zi într-un parc acvatic!

Credit foto: World Vision

Share This:

Lăudabilă campania lansată de World Vision România, care și-a propus să ofere șansa unor copii nevoiași din județele Vâlcea, Dolj și Vaslui să simtă că sunt în vacanță. Organizația neguvernamentală ne cheamă pe toți cei care știm câtă bucurie ne aduce concediul să-i ajutăm și pe micuții de la țară să guste din această plăcere nelipsită din viața noastră. Cu 35 de lei donați aici, le poți cumpăra biletul de intrare la un parc acvatic, unde nici unul dintre ei nu a fost vreodată.

Într-o realitate în care părinții de abia au ce să le pună pe masă, distracțiile pentru copiii lor care necesită bani nici nu sunt luate în considerare. Astfel, vacanța de vară trece fără să aducă bucurii și amintiri noi. Împreună îi putem ajuta. Suntem siguri că există printre noi 1.200 de oameni inimioși. Trebuie doar să-i găsim. Haideți să le oferim copiilor cea mai distractivă zi de vară: o zi de bălăceală într-un parc acvatic!”, spun reprezentanții World Vision România, care au strâns până acum bani pentru 337 de bilete, care le asigură copiilor accesul la parcul acvatic.

Detalii despre proiect pot fi găsite pe site-ul campaniei, unde se pot face și donațiile. Hai să-i ducem pe acești copii să se distreze o zi la un parc acvatic! Nu e un efort prea mare.

Citește și: 

Cum funcționează aplicația VIA Împreună, care îi încurajează pe tinerii bolnavi de cancer să comunice între ei

Be the first to comment on "Acești copii n-au avut nici o vacanță adevărată. Hai să-i ducem o zi într-un parc acvatic!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.