Ajutați-mă să găsesc cea mai bună pizza din București!

Share This:

Am mai mâncat pizza, stați liniștiți! Am preferințe, dar aș încerca ceva nou. Nu am idei, așa că lansez o provocare tuturor celor care citiți acest blog. Caut cea mai bună pizza din București, care să-mi satisfacă „pohta de foame” la birou. Aștept părerile voastre despre cea mai bună pizza, deci subiectivismul este obligatoriu. Fiecare pizza care primește cel puțin trei recomandări din partea voastră (prin comentarii aici sau pe Facebook) va fi testată de mine, întoarsă pe toate părțile și analizată. La final o să trag concluzia, care va fi, de asemenea, subiectivă.

Și ca să nu vă las să salivați degeaba, vă fac și vouă cinste cu câte o pizza din cele pe care le testez. Da, ăsta e concurs. O să revin cu detalii. Până atunci fiți drăguți și dați un vot: care e cea mai bună pizza din București și de ce?

Tudorele, dă-te prins!!!!!
6 Comments on "Ajutați-mă să găsesc cea mai bună pizza din București!"

  1. Noua ne place mult Capri Pizza, din Bucuresti. Motivul principal: ingredientele sunt naturale, proaspete (nu congelate), este „bogata”, blatul este si el facut pe loc. in plus, au si niste oferte zilnice speciale, cu reduceri si surprze din partea casei.

  2. Fabio si Brothers – ingrediente bune, retete interesante.

  3. Pizza Hut – best in town! California este preferata mea 🙂

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.