Andre Rieu bunic pentru a cincea oară. Fiul lui, Marc, i-a dăruit un nepoțel

Share This:

Bucurie de nedescris pentru violonistul Andre Rieu! Fiul său Marc și soția acestuia i-au dăruit un nepoțel, la începutul acestei luni. Olandezul mai are patru nepoți. Două fete gemene de la fiul său mai mic, Pierre, care au fost botezate Linde și Lieke, în timp ce fiul său mai mare, Marc, are un băiețel pe nume Ivan și o fetiță botezată Fleur. Acum, familia renumitului violonist s-a mărit, căci a mai venit pe lume încă un băiețel care să ducă mai departe numele Rieu.

Andre Rieu, împreună cu cei doi fii ai săi: Marc (stânga imaginii) și Pierre. Credit foto: andrerieu.com

Andre Rieu, împreună cu cei doi fii ai săi: Marc (stânga imaginii) și Pierre. Credit foto: andrerieu.com

Andre Rieu bunic. Conform propriilor declarații, cel mai important factor în succesul său pe plan muzical îl reprezintă familia. André și Marjorie sunt căsătoriți de 41 de ani și au împreună doi fii. Marc, de profesie pictor, și Pierre, vicepreședinte al companiei André Rieu Production. La vârsta de 66 de ani, André Rieu se mândrește nepoții lui, mai ales că trei dintre aceștia studiază deja vioara.
Programul artistului este foarte încărcat în această perioadă, așa că vestea nașterii celui de-al cincilea nepot i-a dat puteri să ducă la bun sfârșit turneul mondial al anului 2016. La jumătatea lunii ianuarie, violonistul a demarat un nou turneu de concerte în Belgia, Turcia, Danemarca, Suedia, Ungaria, Austria, Cehia, Slovacia, Polonia, România, Olanda, Noua Zeelandă și Australia. În țara noastră va concerta în București, la 11 iunie, în Piața Constituției (ora 20.30). Anul trecut, Rieu a ținut o serie de concerte în capitală, la care au asistat peste 85.000 de spectatori. Bilelete au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim – în magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum si online, pe eventim.ro

Prețurile biletelor variază în funcție de categoria de loc, după cum urmează: cat.VII – 172,80 lei, cat.VI – 205,20 lei, cat.V – 270 lei, cat.IV – 378 lei, cat.III – 486 lei, cat.II – 594 lei, cat.I – 702 lei si VIP – 864 lei.

Citește și:

Respect! Câți bani a donat Andre Rieu pentru răniții din Colectiv

Concert Andre Rieu în vara anului viitor

Andre Rieu la București: „Am plâns cu voi, am suferit cu voi, nu puteam sta deoparte”

 

 

Be the first to comment on "Andre Rieu bunic pentru a cincea oară. Fiul lui, Marc, i-a dăruit un nepoțel"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.