Andreea Marin, Mihaela Rădulescu și secretul sănătății

Share This:

Nu mă îndoiam că fetele astea două au o grămadă de secrete. Pe unele le țin ascunse, pe altele ni le dezvăluie și nouă când au chef și interes. Chestia e că Andreea Marin și Mihaela Rădulescu sunt două făpturi care influențează comportamentul multora din jurul lor. Chiar dacă nu le pot schimba viața covârșitor, aceste doamne au o influență mare în rândul femeilor din România.

Ele dau tonul în modă, se implică în acțiuni caritabile care ne deschid și nouă ochii, ne spun cum ar trebui să ne purtăm în societate, sunt niște modele, ce să mai vorbim… Acum par a fi descoperit secretul sănătății, că pe cel al frumuseții ni l-au dezvăluit deja.

Iar secretul sănătății e, spun ele, mierea de Manuka, la care fac reclamă pe Facebook. Culmea e că amândouă l-au descoperit în același timp. Despre mierea asta și proprietățile sale terapeutice am scris încă din 2016, când am descoperit-o eu. Detalii în acest articol.

Dar, iată ce crede Mihaela Rădulescu despre mierea de Manuka, secretul sănătății ei!

„Ca tot omu‘, caut soluții să scap de oboseala acumulată, de stres, de perioadele în care imunitatea e scăzuta, știti voi, că doar nu suntem roboți. Pe mine mă ajută enorm sportul, pe care-l fac zilnic, dar și buna dispoziție, pe care dacă n-o am din motive externe, o construiesc din ce știu sigur că mă bucură. Mai mult, descopăr zi de zi că ce mănânc are o mare influență asupra sănătății și chiar a chefului de viață. Ați mai auzit asta, există o strânsă legătură între alimentație și diversele boli pe care le putem combate sau provoca. Mă interesează foarte tare prevenția, așa că fac tot ce pot ca să nu ajung nici să iau medicamente cu pumnul, nici pe vreun pat de spital (…)

Toți ne-am vrea în formă maximă și toți găsim câte ceva care ni se potriveste.. pe moment sau pe termen lung. Am aflat mai demult despre mierea de Manuka și am pornit.. într-o relație cu ea, aproape zilnică. Orice miere e sănătoasă, dar la mierea de Manuka, specialiștii au detectat câteva ingrediente cu totul și cu totul speciale – o cantitate importantă de antibiotic natural și o listă întreagă de substanțe ce pot trata o listă lungă de afecțiuni. Am venit la filmări în România și am uitat borcanul acasă.

Am aflat cu bucurie că se găsește și în România și am făcut toate săpăturile pentru a afla dacă e cea reală, din Noua Zeelandă, nepasteurizată, netrată chimic, ci total adevărată. Și-am găsit-o! Pentru mine funcționează ca un elixir, mă trezește din orice amorțeală. Vă las să aflați singuri mai multe despre mierea de Manuka, dar nu alegeți la întâmplare, ci căutati Manuka K factor 16, de la Wedderspoon. Sunt mai multe tipuri, cu diverse concentrații, dar asta e cea câștigătoare, din ce am citit eu despre ea. Dați un click aici.

Credit foto: Facebook/Mihaela Rădulescu Schwartzenberg

Să vă mai spun că o folosesc și pentru măști cosmetice sau pentru răni ușoare? Revin într-o viitoare postare cu ceva povești despre ce și cum folosesc pentru îngrijirea tenului. Sper să vă placă sugestiile și… aștept altele la schimb:)”, spune Mihaela Rădulescu.

Da, păi să-i dăm și noi câteva! Pentru uz intern, luați o linguriță cu o jumătate de oră înaintea meselor. Dimineața, pe stomacul gol. Poate fi adăugată în ceaiul răcit. În cazul copiilor de doi-trei ani, reduceți doza la o jumătate de linguriță, cu o singură administrare pe zi. Nu se administrează copiilor mai mici de un an. Nu e nevoie să fie depozitată la frigider după deschiere, e suficient să fie păstrată într-un loc răcoros. Mierea cu factorul K 16 tratează cu succes răceli, dureri de gât, probleme ale sistemului digestiv, colon iritat, arsuri stomacale sau probleme gingivale.

Folosită extern, mierea de Manuka vindecă rănile, arsurile, infecțiile cutanate, eczemele, acneea, dermatitele, erupțiile cutanate și ciupercile apărute la nivelul unghiilor. Sigur, fiecare categorie de afecțiuni are o anumită miere recomandată, așadar consultați descrierea fiecărui produs!

Colega și „prietena” ei din showbiz, Andreea Marin, are același secret în materie de viață sănătoasă, numai că nu face atâta caz din asta. Și-a pus o poză pe Facebook, dar care e însoțită de zeci de comentarii venite din partea femeilor care au folosit chiar acest tip de miere. Concluzia e că rețeta-minune funcționează.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.