Apa care te scapă de cancer e bună și să-ți speli rufele. Fără detergent

Share This:

Fiindcă mi-am propus să vorbesc despre apă nu pot să ignor propunerea populistă și extrem de inutilă a guvernului socialist Ponta de a reduce TVA la apa chioară. Concret, din toamnă, întreținerea românilor va scădea drastic (cică) în urma acestei măsuri de reducere a taxării apei de consum, de parcă acest serviciu ne-ar costa o avere. Dar, cum zice omul străzii, „bogdaproste, domn ministru prim”, ce ne făceam fără tine!?

Acum să trecem la lucruri mai serioase, respectiv la apa care previne cancerul. Chiar dacă pare greu de crezut, există indivizi care vând așa ceva în această țară și, mai ales, oameni care o cumpără. Zilnic îmi pun și eu problema dacă apa pe care o beau e „curată”, precum scrie pe etichetă, dar niciodată nu mi-am propus să o caut pe aia care ține cancerul la distanță.

Ei bine, pentru asta există apa alcalină Kangen, de origine japoneză, care e indicată în cazul a zeci de afecțiuni. Cu ea poți să speli și rufele, fără detergent, dar o poți folosi și ca aftershave sau dezinfectant. Apa miraculoasă ce te scapă de cancer curge la robinet, dar înainte de a fi consumată e trecută printr-un filtru de electroliză, fabricat în Japonia.

Pentru a căpăta proprietăți curative, apa de la robinet trebuie „purificată” cu ajutorul unui aparat, de mărimea unui cuptor cu microunde, care costă între 1.180 și 3.660 de euro (plus 19% TVA – nivelul aplicat în Germania).

Aparatele de produs apă Kangen au prețuri diferite fiindcă și funcțiunile lor sunt diferite. De exemplu, dacă vrei să-ți prepari doar apă de băut atunci iți iei aparatul standard Leveluk R, deși pe site-ul companiei care vinde produsul în România ți se recomandă unul mai scump, Leveluk SD-501, cel mai vândut din gamă.

Apa pe care o produce această mașinărie minune previne cu succes, spun cei care livrează sănătate la tonomat, acneea, afecțiuni ale rinichilor, alergiile, chiar și cancerul (nu se spune care). În plus, ea are puterea de a trata afecțiuni ca artrita, laringita, astmul, bolile degenerative, arsurile solare, dermatitele, diabetul, psoriazisul etc. Ba e bună și dacă ai colesterol ridicat sau dacă ești constipat.

Dacă vrei să folosești această apă la spălat rufele, alegi un aparat mai sofisticat, ce face și ape acide și puternic acide (nu sunt de băut) care se folosesc cu succes la curățirea hainelor, la înfrumusețare și la dezinfectarea aragazului. Iată ceva ce nu afli în fiecare zi!

La cât am vorbit de ăștia, cred că pot fi suspectat de părtinire sau de reclamă gratuită. Interesant este că această apă se bea în mai toate spitalele din Japonia și e recomandată de Ministerul Sănătății din această țară. Pe holuri, aparatele astea sunt mai dese decât tonomatele de cafea și covrigei. Și totuși, de ce nu ajunge și la noi în spitale?

Tinerețe fără bătrânețe cu apa săracă în deuteriu

Înainte de a scrie de apa care previne cancerul fusesem atras de un alt produs cu proprietăți miraculoase, pe care l-am găsit atât în farmacii, cât și în supermarket. Apa sărăcită în deuteriu, despre care s-a scris pe larg pe net (un text bun aici), e cică o minune românească, ce încetinește procesul de îmbătrânire. Pe alocuri, cei care o produc și promovează susțin, însă fără probe temeinice, că previne cancerul.

Apa săracă în deuteriu e destul de piperată (circa 15 lei/500 ml) și o găsești aici. Qlarivia e produsă în laborator pentru a i se atribui proprietățile apei pe care o beau strămoșii noștri, acum zeci de mii de ani. Ea are de șase ori mai puțin deuteriu (25 de părți per milion) decât toate apele naturale de pe glob (150 de părți per milion).

De aici tragem concluzia simplă că apele naturale pe care le bem sunt rele, toxice și că ar trebui să bem apă purificată. Dar ce e deuteriul și cât de rău face?

Deuteriul e unul din izotopii stabili ai hidrogenului. E prezent în natură și în corpul uman, în concentrații chiar mai mari decât calciul și magneziul. O cantitate mare de deuteriu în organism scade numărul de leucocite din sânge și încetinește modul în care organismul răspunde la agresiuni. Deuteriul în concentrație mare se găsește în așa-numita apă grea, folosită ca moderator de neutroni în reactoarele nucleare.

Din contră, o concentrație mică de deuteriu în corp stopează diviziunea celulelor canceroase, în vreme ce alea sănătoase își văd de treaba lor și se înmulțesc în neștire. Personal, sunt sceptic când vine vorba de soluții miraculoase, homeopate, de tratare a unor afecțiuni atât de grave precum e cancerul și atât de ireversibile, precum e îmbătrânirea.

Dar, cine știe? Poate că printre noi se află și câțiva care au încercat acest produs. Aștept păreri.

Citește și:

Care e cea mai bună apă pentru copii

Be the first to comment on "Apa care te scapă de cancer e bună și să-ți speli rufele. Fără detergent"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.