Apelul disperat al unui teatru independent: cumpărați bilete în avans!

Credit foto: Teatrul În Culise

Share This:

Pandemia de coronavirus periclitează toate activitățile culturale din România. Reprezentanții unui teatru independent din Capitală au lansat un apel disperat în media, prin care solicită sprijinul iubitorilor de cultură.

Poveștile au existat dintotdeauna. Și vor exista în continuare. Însă pentru noi, făuritorii de povești, vremurile acestea sunt foarte dificile”, se arată într-un comunicat al Teatrului În Culise.

Reprezentanții instituției trag un semnal de alarmă în legătură cu situația disperată în care se află actorii, aflați în imposibilitatea de a mai juca pentru public.

Efectele răspândirii coronavirus au afectat toate instituțiile de cultură care s-au văzut nevoite să-și suspende activitatea. Poate cei mai afectați de criză sunt tinerii actori fără contracte de muncă pe perioadă nedeterminată care, odată cu închiderea teatrelor au rămas fără surse de venit și fără nicio protecție socială. Există în trupa noastră și actori care depind exclusiv de veniturile de la Teatrul În Culise, salariați pe care nu îi putem plăti, costuri cu chiria sălilor pe care trebuie să le acoperim, utilități și servicii care trebuie plătite”, spun reprezentanții Teatrului În Culise.

Cumpărați bilete în avans!

Pentru supraviețuirea pe termen scurt și mediu a teatrului, bucureștenii sunt chemați să cumpere bilete la reprezentațiile viitoare. Cu ajutorul mySTAGE.ro, Teatrul În Culise a creat un eveniment prin care iubitorii de teatru îi pot ajuta pe actori să treacă peste problemele de ACUM, cu promisiunea că ei se vor revanșa DUPĂ ce vom scăpa de criza coronavirus.

Vom crea o serie de evenimente exclusiv pentru aceia dintre voi care veți achiziționa biletele din cadrul acestui eveniment. Am creat mai multe categorii de preț în funcție de nivelul de implicare pe care doriți să îl aveți în viața comunității noastre”, spune Mădălina Dima, PR Manager al Asociației Culturale În Culise.

•        Biletele de 38,30 49,10 și 59,90 de lei garantează accesul la unul dintre evenimentele În Culise organizate special pentru susținătorii noștri. Acestea au 3 nivele de preț, dar oferă același beneficiu. Este opțiunea ta să stabilești suma pe care vrei să o plătești pe bilet.

•        Biletele de 103,10 lei garantează accesul la unul dintre evenimentele noastre și un poster semnat de toată distribuția spectacolului.

•        Biletele de 1.026,50 lei funcționează ca un abonament și garantează accesul la toate evenimentele noastre pe o perioada de un an și postere semnate la fiecare reprezentație la care participi.

Teatrele de stat și-au mutat reprezentațiile online

Unele dintre teatrele de stat au ales mediul online pentru reprezentațiile lor. Deși nu are același farmec, mediul online va fi sigurul disponibil pentru acest mod de exprimare artistică.

Teatrul În Culise pregătește propria producție online, pe o platformă pay per view. Primul spectacol încărcat este Clinica Sinucigașilor, iar spectatorii online pot plăti de la 5$ până la cât doresc ei pentru a-l viziona.

Cum funcționează? Puteți cumpăra accesul la spectacol cu orice sumă doriți, începând de la 5$. Totuși, vă rugăm să nu faceți o plată mai mare de 1M $ pentru a nu bloca procesatorul de plăți. Odată achiziționat, aveți 30 de zile la dispoziție să vizionați spectacolul și 72h din momentul în care ați dat Play. 😊

Ultimele 10 reprezentații au avut biletele epuizate și poate nu ați apucat să îl vedeți live. Acum aveți ocazia să-l vizionați din confortul casei și să-i puneți pauză când mergeți la baie, ca să nu pierdeți nicio glumă”.

Be the first to comment on "Apelul disperat al unui teatru independent: cumpărați bilete în avans!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.