Apiland a lansat mierea cu fulgi de aur, special pentru Crăciun

Share This:

Distribuitorul de miere și produse apicole Apiland și-a îmbogățit portofoliul cu mierea cu fulgi de aur de 23 de karate. Produsul a fost lansat în ediție limitată, în această perioadă a sărbătorilor de iarnă. Primele precomenzi plasate pe site-ul Apiland vor fi livrate în perioada 18-19 decembrie 2017 prin Urgent Cargus și Fan Courier.

Produsul este inclus la categoria cadouri inspirate, „pentru cele mai rafinate persoane”, și nu se va regăsi în oferta societății după sărbători. Mierea este crudă, de salcâm, iar aurul este alimentar, cu rol pur decorativ. Mierea se găsește doar la borcane de 300 de grame, iar oferta este limitată la 100 de borcane.

Click pe poză pentru a afla cât costă mierea cu fulgi de aur!

Apiland este unica firmă din România care furnizează polenuri crude monoflore și unicul furnizor de fiole cu lăptișor de matcă pur, miere, ginseng, polen și apă purificată. Apiland mai e și singura firmă din România autorizată de ANSVSA pentru achiziționarea, depozitarea, ambalarea și vânzarea lăptișorului de matcă pur, polenului crud și păsturei. Apiland furnizează și miere de Manuka cu MGO. Mierea cu fulgi de aur e considerat un produs exclusivist.Be the first to comment on "Apiland a lansat mierea cu fulgi de aur, special pentru Crăciun"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.