Ăsta da, Black Friday! Elefant.ro a pus taxă pentru livrarea produselor în pick-up point

Credit foto: Facebook/elefant.ro

Share This:

De bine ce mergea biznisu’ celor de la Elefant.ro, taman în preajma „sărbătorii” cumpărăturilor au pus o taxă. De acum, toți cei care comandă de pe site și solicită livrarea (până acum gratuită) într-unul din pick-up pointurile din rețeaua Elefant, trebuie să achite 1,99 de lei. Nu-i o sumă colosală, dar e aiurea când te obișnuiești atâția ani cu gratuități.

Later edit: din ianuarie 2018 taxa este de 2,99 lei.

Later edit: din martie 2018, elefant.ro a majorat taxa afarentă ridicării coletelor din pick-up point la 5,98 lei. De acum, cei care fac comenzi cu ridicare personală plătesc 0,99 lei cost de procesare și 4,99 lei cost de livrare. Mai au puțin și egalează taxa de livrare la domiciliu.

Contactați de noi, cei de la Elefant.ro au răspuns că e vorba de o taxă de ambalare a produselor, pentru că niște oameni depun nu efort în a pregăti fiecare colet. Iată răspunsul complet:

Ne cerem scuze pentru incovenientul întâmpinat, însă la momentul actual avem un nou sistem de colectare, tocmai pentru că am primit foarte multe sesizări din partea clienților noștri. Taxa de 1,99 lei se aplică (sic) ca taxă de ambalare, însă acum aveți posibilitatea ca în punctul de ridicare să verificați comanda dvs. și produsele dorite înainte de a achita comanda. Totodată, elefant.ro vă oferă posibilitatea de a refuza unul sau mai multe produse din comandă, în cazul în care acestea nu coincid cu cerințele dvs.”.

Da, dar aveam posibilitatea de a verifica și de a refuza produse și până acum. Iată un minus din partea mea, dar, totuși, părerea mea inițială rămâne neschimbată.

Black Friday continuă

Nu vă panicați dacă nu ați reușit să vă luați cele necesare în prima zi a nebuniei reducerilor! Vinerea neagră continuă tot weekend-ul, ba se întinde și săptămâna viitoare în unele cazuri.

Nu puteți voi cumpăra laptopuri câte poate livra evomag.ro. Sunt televizoare pentru toate gusturile și buzunarele și eMag.ro și camere de supraveghere video pe vonmag.ro (ok, cine naiba are nevoie de ele!?). La telefoanele mobile e înghesuială mare, deci nu aveți prea mult timp de pierdut. Încă o chestie și-am plecat. Elefant.ro a scos la vânzare modelul 500C Lounge de la Fiat, care are, de Black Friday, o reducere de aproape 3.300 de euro față de prețul de catalog.

Numai că, pe site-ul oficial al Fiat România, modelul 500C Lounge, cu motor 1.2, 69 de cai putere, V8, E6, adică cel de pe elefant.ro, are un preț de catalog cu doar 464 de euro mai mare. Ce-ați făcut, mă băieți?

Lista de prețuri pentru modelul 500C Lounge de la Fiat, luată de pe site-ul Fiat România

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.