Avram Iancu și-a rupt piciorul în curtea casei: „Sunt scos din uz”

Credit foto: Avram Iancu Facebook

Share This:

Românul care a traversat Dunărea înot, de la izvoare la vărsare, a ajuns în spital. Avram Iancu și-a rupt piciorul, pe uscat, după ce a călcat strâmb pe scările din fața casei. „Am o entorsă urâtă și o micuță fisură. Sunt internat la Spitalul de Urgență din Petroșani și sunt scos din uz pentru perioada imediat următoare”, a scris sportivul pe pagina sa de Facebook.

Românul a mărturisit că aceeptă tot ceea ce i se întâmplă ca pe o „binecuvântare”, nu ca pe un blestem. El spune că va învăța o lecție din această experiență, care nu-l va determina să abandoneze stilul de viață.

De altfel, Avram Iancu pune toate reușitele sale de până acum pe seama unei intervenții divine, care îl va ajuta să treacă și peste acest hop.

„Când realizez performanțe și vă spun că nu am niciun merit, vă rog să mă credeți: e doar îngăduință divină. Când sunt întrebat Ce vei face anul viitor? și eu răspund Dacă trăim și dacă va fi sănătate – vă rog să mă credeți, o spun dintr-o totală convingere”, a mai scris înotătorul român.

Avram Iancu și-a rupt piciorul, însă nu și spiritul, care îl ajută să privească cu încredere spre sezonul competițioanal care stă să înceapă.

Avram Iancu, performanța anului la înot în ape deschise

Avram Iancu a stabilit performanța anului 2021 la înot în ape deschise, după ce a înotat 26,35 de kilometri pe Dunăre, în susul fluviului, de la Porțile de Fier, în 18 ore și 30 de minute. Reușita sa a fost recunoscută de Asociația Internațională de Înot în Ape Deschise (WOWSA) în luna februarie a acestui an.

Sunt primul român care reușește să realizeze cea mai mare performanță din lume la înotul în ape deschise. Este pentru prima dată în istoria premiilor World Open Water Swimming Association când titlul mondial Performance of the Year (2021) ajunge în ROMÂNIA, HUNEDOARA, PETROȘANI (…)

Marele merit al acestei victorii este al tuturor românilor care m-au votat! Mulțumesc fanilor din lumea întreaga! Mulțumesc echipei de suport și tuturor sponsorilor mei”, scria Avram Iancu pe Facebook.

Be the first to comment on "Avram Iancu și-a rupt piciorul în curtea casei: „Sunt scos din uz”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.