Back to school @Decathlon. 5 ținute sport pentru copilul tău, de purtat toamna asta

Credit foto: Allen Taylor/UNSPLASH

Share This:

Ești pe ultima sută de metri cu achiziția de rechizite, nu-i așa? Dacă nu ai rămas în pană de idei în fața raionului cu carioci și creioane colorate, înseamnă că mai ai energie și pentru îmbrăcămintea sport și accesoriile de care copilul tău are nevoie toamna asta la școală. Vestea bună e că Decathlon a sortat pentru tine tot ce are mai bun pentru revenirea la școală a copiilor, în campania Înapoi la școală.

Vestea și mai bună este că am aruncat eu un ochi peste ofertele de aici și am să-ți recomand niște alegeri inspirate. Ești gata? Iată ce nu trebuie să-i lipsească copilului tău toamna asta la școală!

Încălțăminte de mers sportiv

Va fi o toamnă călduroasă, chiar secetoasă, motiv pentru care încălțămintea impermeabilă mai poate să aștepte. În septembrie, pantofii și ghetele sport pentru deplasări zilnice sunt la preț avantajos la Decathlon. La această categorie, pantofii sport Newfeel (culoare neagră) și Adidas sunt o afacere.

Treninguri

Adidas pare alegerea cea mai bună în materie de îmbrăcăminte pentru orele de Educație fizică și sport. Treningurile din material 100% reciclat sunt indicate atât pentru utilizare la interior, cât și în curtea școlii.

Ochelari pentru înot

Odată cu reluarea cursurilor, copilul tău se poate întoarce și la activitatea sportivă de dinainte de izolare. Pentru copiii care își reiau antrenamentul, dar și pentru cei care încep în această toamnă orele de înot, există ochelari pe alese. Preț recomandat: între 19,99 și 29,99 lei.

Ghete drumeție

Dacă pantofii sport sunt prea… sport, poate o pereche de ghete e o alegere mai bună în zilele răcoroase. Noroc cu gama Quechua, care oferă o multitudine de combinații inspirate de culori și materiale impermeabile. Mi-au plăcut modelele de mai jos, dar tu poți descoperi întreaga ofertă de încălțăminte de drumeție dând click pe poză.

Rucsacuri drumeție

Nu au imprimeu cu Mickey Mouse sau cu eroii Marvel, dar au un plus la capitolul rezistență și în ceea ce privește utilitatea. Rucsacurile de drumeție din gama Quechua s-ar putea dovedi o alegere mult mai potrivită pentru zilele de școală cu un orar încărcat. Prețul mediu pentru un rucsac e 50 de lei, însă colecția este impresionantă și ai de unde alege.

Credit foto: Allen Taylor/UNSPLASH

Be the first to comment on "Back to school @Decathlon. 5 ținute sport pentru copilul tău, de purtat toamna asta"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.