Cadou de Crăciun pentru iubitorii de frumos. Concert Andre Rieu la București în vara anului viitor

Share This:

Concert Andre Rieu 2016. Fanii îndrăgitului violonist André Rieu vor fi încântați să afle că acesta va reveni în România pentru a susține încă un concert memorabil în Capitală. Olandezul va urca din nou pe scena din Piața Constituției, sâmbătă, 11 iunie 2016, iar biletele vor fi puse în vânzare mâine (marți), începând cu ora 10.00.

Piața Constituției va deveni Centrul Universului și în anul 2016. Așa a descris celebrul violonist André Rieu locul care, în luna iunie a acestui an, a găzduit nu mai puțin de șapte concerte susținute în acompaniamentul orchestrei sale, sub privirile celor peste 85.000 de spectatori. Mai mult ca sigur că și anul viitor, românii vor avea parte de o serie de concerte, nu doar unul, având în vedere interesul extrem de ridicat pentru muzica acestuia. Seria de concerte susținute de Rieu la București a fost catalogată cea mai amplă manifestare a anului 2015. Într-un scurt interviu pe care i l-am luat când a venit în capitală pentru a aprinde o lumânare pentru victimele incendiului din Colectiv, Rieu îmi spunea că e legat sentimental de România, țară care ocupă un loc important în inima lui.

Am 66 de ani și m-am îndrăgostit din nou. M-am îndrăgostit de România. Am colindat toată lumea, dar primirea pe care am avut-o aici a fost incredibilă. Am fost la Praga, la Viena, la Budapesta și în concertele mele din aceste orașe i-am întrebat pe spectatori de unde vin, din ce țări. Am fost surprins să constat că jumătate din ei spuneau că vin din România. Și atunci m-am întrebat: ce e, domnule, cu România asta? Am cerut echipei să facă toate demersurile să mergem acolo”, a declarat artistul.

Concert Andre Rieu 2016. Afirmațiile sale nu au fost doar cuvinte goale, ci au fost însoțite întotdeauna de fapte din care a lăsat să răzbată afecțiunea sa față de poporul român. În concertele pe care le-a susținut la Maastricht a promovat cultura românească, muzica și dansurile  tradiționale, prin prezența remarcabilă a maestrului Gheorghe Zamfir. Mai mult, Rieu a fost alături de suferința românilor în urma tragediei din clubul Colectiv și a dăruit, în semn de solidaritate, ceea ce are mai de preț: muzica sa. DVD-ul concertului André Rieu „Live în București”, lansat în urmă cu doar câteva săptămâni, se bucură de succes uriaș. Toate veniturile obținute din vânzarea sa în România vor fi donate familiilor care au avut de suferit de pe urma incendiului din Colectiv.

Așadar, pe 11 iunie 2016, românii îl vor putea vedea din nou pe scena din Piața Constituției. Spectacolul său promite să fie din nou unul desăvârșit, un concert de înaltă ținută, cu peste trei ore de muzică de calitate, emoție și bucurie.

Biletele vor fi puse în vânzare marți, 22.12.2015, de la ora 10:00, în rețeaua Eventim – în magazinele partenere Orange, Vodafone, Germanos, Librăriile Cărturești și Humanitas, magazinele Carrefour și benzinăriile OMV, precum și online pe eventim.ro, la prețuri cuprinse între 160 și 800 de lei.

[fblike]

Citește și:

Andre Rieu la București: „Am plâns cu voi, am suferit cu voi”

magzone.ro

Be the first to comment on "Cadou de Crăciun pentru iubitorii de frumos. Concert Andre Rieu la București în vara anului viitor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.