Cafeneaua Dacianei Sârbu s-a redeschis. Cele două acționare au obținut autorizația

cafenea Daciana Sarbu
Mara Mura e situată pe strada Benjamin Franklin nr. 5. foto: danbrumar.ro

Share This:

După ce și-au suspendat activitatea în urma unor articole de presă, cele două acționare ale cafenelei „Mara Mura” au redeschis afacerea cu dulcegării. Informația a fost confirmată de wall-street.ro. Primăria Sectorului 1 a eliberat autorizația de funcționare pentru cafeneaua Dacianei Sârbu, la 26 de zile de la depunerea actelor.

Cristina Voicu a închis cafeneaua în urma unui articol al Centrului Român pentru Jurnalism de Investigații. Acesta semnala că localul nu avea autorizație de funcționare. Așadar, activitatea nu a fost suspendată de autoritățile locale. Reprezentanții Serviciului Inspecție Comercială din cadrul Poliției Locale Sector 1, care s-au deplasat la fața locului în urma sesizării jurnaliștilor, au declarat că nu au putut amenda pe nimeni fiindcă punctul de lucru era închis.

Daciana Sârbu și Cristina Voicu dețin cafeneaua „Mara Mura” în cote egale. Cea care se ocupă efectiv de afacere este cea de-a doua acționară. Cele două au depus cerere pentru autorizare pe data de 22 octombrie, însă au deschis cafeneaua pe data de 14 octombrie.

Afacerea a funcționat ilegal vreme de trei săptămâni, fără ca cele două partenere să-și pună problema legalității și moralității acestui act. Daciana Sârbu nu a făcut niciun comentariu pe marginea acestui subiect, în ciuda nenumăratelor solicitări pe care i le-am transmis.

Citește și:

Cafeneaua Dacianei Sârbu funcționa fără autorizație de trei săptămâni.

Să ne îndulcim puțin. Cum arată cafeneaua Dacianei Sârbu din Capitală

1 Comment on "Cafeneaua Dacianei Sârbu s-a redeschis. Cele două acționare au obținut autorizația"

  1. SUNTE-TI DE TOT KK-tul DE IOHANNIS NU POSTATI CA ARE FAPTA PENALA IN CARCA .. JAVRELOR DE DROGATE .

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.