Când Cristi Borcea dă iama în botox îl sperie și pe Spock

Credit foto: startreck.com/prosport.ro

Share This:

Fiecare are dreptul să-și distrugă corpul cum vrea. Unii fumează de rup, alții beau de sting. Alții își umflă fața ca Borcea. Omul de afaceri Cristi Borcea se teme de bătrânețe mai tare decât de oglindă, altfel nu se explică noul look pe care l-a afișat la ultimul apel în fața magistraților (28 ianuarie 2018).

Un medic estetician consultat de Click! susține că fostul finanțator al clubului Dinamo a făcut tratamente care să-i încetinească îmbătrânirea, cu botox. Dar nu asta e tare, ci că ar fi făcut-o în ultima sa „permisie” pe care a primit-o de la Jilava, în luna decembrie a anului trecut.

Și-a injectat toxină botulinică la frunte, între sprâncene și la colț de ochi presupun. Intervenția a fost făcută proaspăt sau a fost injectat în așa fel încât îi dă un aspect mefistofelic. Norocul lui este că se atenuează în timp. Intervenția cu botox se repetă la 5-6 luni, dar în timp se poate ajunge până la un an. Atâta timp cât intervenția are loc, se oprește îmbătrânirea în zona tratată”, spune medicul estetician Călin Doboș, pentru click.ro.

Atât de „mefistofelic” l-au făcut pe Cristi Borcea încât ajuns să semene cu Spock din Star Trek. Nu râd de om, doar ziceam.

via GIPHY

Citește și:

Andreea Marin, Mihaela Rădulescu și secretul sănătății

Be the first to comment on "Când Cristi Borcea dă iama în botox îl sperie și pe Spock"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.