Care sunt cele mai frumoase fete de la Miss Black Sea 2016 în viziunea Fashion TV

Octavia Istrate, încadrată de Andreea Bica (Miss Turism) și Iuliana Aldea (Miss Catwalk)

Share This:

Stațiunea Costinești a fost, în weekend-ul care tocmai s-a încheiat, mai agitată decât altădată. Fashion TV și Autoritatea Națională pentru Turism au vrut să afle care sunt cele mai frumoase fete de pe Litoralul românesc. Ce a ieșit se cheamă Miss Black Sea 2016, primul eveniment de frumusețe din seria Fashion TV Summer Festival Mamaia 2016. Nu mai puțin de 20 de concurente au defilat pe podium în incinta unui celebru hotel din stațiune. Dintre ele, una singură a făcut pași importanți către modelingul internațional.

concurente 4

Octavia Istrate, în vârstă de 17 ani, a fost desemnată Miss Black Sea 2016. Nu știu dacă a avut pile la organizatori, cert este că juriul a fost orbit de frumusețea ei și i-a deschis astfel drumul spre un mega eveniment. Tânăra, originară chiar din Costinești, va reprezenta România la Miss Fashiontv International. Competiția, care va avea loc în China, va reuni fete din întreaga lume, și ele în căutarea gloriei. Acest concurs îi va oferi șansa să participe și la evenimentele pe care Fashion TV le va organiza în Singapore, Bali, și Bangkok.

Iată ce crede Octavia despre titlul câștigat la Miss Black Sea 2016! „Sunt mândră de mine, e ceva foarte frumos. Nu mă așteptam să câștig, pentru că aici sunt foarte multe fete frumoase”.

concurente 3

Alte cinci fete au primit distincții mai mici, dar și promisiunea că vor beneficia de ședinte foto gratuite și book-uri profesionale din partea Fashion TV. Cele mai talentate dintre ele vor fi invitate la evenimentele Fashion TV din întreaga lume.

Miss FTV Telegenic – Crina Radu; Miss FTV Fotogenic – Isabela Danef; Miss FTV Catwalk – Iuliana Aldea; Miss Popularitate – Miruna Duță; Miss FTV Turism – Andreea Bica.

concurente1

Cei prezenți la Miss Black Sea au avut parte de prezentări de modă semnate Cătălin Botezatu. Celebrul designer român a fost completat de designeri din tânăra generație, premiați la Gala Universității de Arte și Design 2016. Ei sunt Ioana Iuga și Diana Dumitrescu.

Citește și:

Filipinezele au talent în România. Cum a fost la Miss bona filipineză 2015
dEpurtat.ro

Be the first to comment on "Care sunt cele mai frumoase fete de la Miss Black Sea 2016 în viziunea Fashion TV"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.