Casa de Sănătate a Municipiului București se mută în sediu nou, unde plătește o chirie de 69.000 €

Share This:

Începând cu 1 februarie 2017, Casa de Sănătate a Municipiului București va funcționa într-un nou sediu unic, în care se vor desfășura toate activitățile specifice. Instituția își va muta întreaga activitate într-o clădire de birouri, nou construită pe Șoseaua București-Ploiești nr. 7 (stația RATB Băneasa). În timpul mutării birourilor și dosarelor, bucureștenii vor avea acces la serviciile Casei în vechile sedii (din străzile Floreasca și Țițeica) după un program special:

Miercuri, 25 ianuarie: 8.30 – 14.30; Joi, 26 ianuarie: 8.30 – 14.30

(Luni, 23 ianuarie și marți 24 ianuarie – sărbători legale, nu se lucrează cu publicul).

Vechiul sediu, din strada Gheorghe Țițeica nr. 142, va fi eliberat

După mutarea în noul sediu, celelalte două puncte de lucru se vor închide, fiindcă activitatea va fi comasată în clădirea de 7 etaje de pe Șoseaua București-Ploiești. Spațiile amenajate pentru a acorda servicii asiguraților se vor afla la parter și la etajele 1 și 2.

Prin această relocare, dorim să facilităm accesul asiguraților la servicii și să scurtăm timpul de soluționare a solicitărilor acestora. Majoritatea asiguraților care apelează la serviciile CASMB suferă de diverse afecțiuni, de aceea am considerat obligatorie crearea unor spații de așteptare decente”, a declarat Lucian Bara, președintele CASMB.

Pentru a ajunge la noul sediu al CASMB, asigurații pot folosi mijloacele de transport în comun ale RATB: 131, 205, 261, 330, 335, 783, 449.
Clădirea în care se mută Casa de Sănătate a Municipiului București este deținută de P.C. MANAGEMENT & CONSULTING, o firmă de consultanță aflată în portofoliul grupului Iridex, care deține depozitul de incinerare a deșeurilor de la Chiajna. Angajații Casei de Sănătate București vor avea la dispoziție 5.760 de metri pătrați de birouri, iar chiria lunară pentru acest spațiu se ridică la 69.120 de euro. Noul sediul al CASMB se află lângă cel al ANAF Sector 1, instituție care s-a mutat temporar aici, pentru a-și moderniza sediul din strada Roma. Pentru a funcționa pe Șoseaua București-Ploiești nr. 9, Fiscul pătește o chirie lunară de 92.000 de euro.

Casa de Sănătate a Municipiului București va avea activități de relații cu publicul în noul sediu încă din 30 ianuarie, după următorul program:

Lunea: 8.30 – 14.30 (nu se lucrează cu publicul la Formulare europene); Marțea: 8.30 – 14.30; Miercurea: 8.30 – 14.30; Joia: 12.00 – 18.00.

Vinerea nu se lucrează cu publicul, cu excepția depunerii dosarelor de îngrijiri la domiciliu, între orele 9.00 – 12.00.

[fblike]

Citește și: 

Cum primești servicii medicale dacă nu ai card de sănătate

Pacienții vor mânca mai bine în spitale. Crește norma de hrană

Cum am condamnat la moarte trei copii ca să îl salvez pe al patruleaBe the first to comment on "Casa de Sănătate a Municipiului București se mută în sediu nou, unde plătește o chirie de 69.000 €"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.