Cât de mult sport practic de când sunt izolat la domiciliu

Share This:

De 38 de zile sunt izolat la domiciliu și pot să vă spun că nebunia asta trebuie să înceteze. Altfel vom ajunge cu toții experți în microbiologie, în făcut pâine de casă și în macroeconomie. Sau ne vom alege cu un corp ca al lui Carmen Brumă. Eu nu mai am mult, că doar de aia trag tare și fac sport, din greu, în casă.

Distanțarea socială nu-i chiar așa de rea dacă știi să o folosești în favoarea ta. Un psihiterapeut îmi zicea acum ceva vreme că: Dacă vei privi autoizolarea ca pe o pedeapsă, atunci vei experimenta preponderent stări negative. Însă, dacă o privești ca pe o oportunitate, atunci vei avea de câștigat. Nu mă întrebați de ce am apelat la un psihoterapeut. Chiar sunt bine, n-am nimic.

Așa că, asta fac eu acum: folosesc distanțarea socială în favoarea mea. Și am constatat că pot să fac mai mult sport, chiar dacă nu am acces la sală. Am descoperit doi traineri foarte buni, pe rețelele sociale.

Unul e Chris Heria, un instructor de fitness de 28 de ani, fondatorul programului ThenX. Al doilea e o ea: Valentina Lequeux, antrenoare de fitness din Buenos Aires, dar crescută în Florida. Crede-mă, nu-ți poți lua ochii de la ea. Intră AICI dacă nu crezi!

Așadar, ei sunt oamenii care mă inspiră să mă mișc când sunt izolat la domiciliu, însă nu prea îmi iese. Am făcut un video bunicel, poți să-l vezi mai jos, care te poate inspira și pe tine.

L-ai văzut? Până la capăt? Atunci, asta e! Despre cât mâncăm de când suntem izolați la domiciliu nu vorbește nimeni. Iar realitatea este că nu ne controlăm deloc. Dacă voi reușiți, vă rog să-mi spuneți și mie cum faceți!

Ce am schimbat la mine de când sunt izolat la domiciliu

Știu exact câtă apă beau și, crede-mă, beau câtă trebuie! Nu mă mai încurc cu pahare, beau direct din sticlă. Așa știu când am dat gata 2 litri. În ultima vreme am consumat Stânceni, un sortiment din portofoliul Romaqua, un producător pe care eu îl îndrăgesc. Am scris despre celelalte branduri ale sale aici și aici, deci știi despre ce vorbesc.

M-am tuns zero. Da. Am încercat doar pierdut la spate și după urechi, dar n-a ieșit. N-am calibrat bine mașina la început și am tras o brazdă de m-am îngrozit. M-am gândit să pun castronul pe cap și să trag contur după el, dar am zis că o să fiu de râsul lumii. Așa că am ras tot. Crește el la loc.

Vorbesc mai mult la telefon. De fapt, cred că abia acum am început să vorbesc la telefon, căci până acum transmiteam mesaje codificate. Rareori convorbirile mele depășeau 60 de secunde. Da, urăsc să vorbesc la telefon, ce să fac? Acum mă întind la vorbă cu toată lumea. E și un mecanism de protecție. Poate, totuși, am nevoie de psihoterapeutul ăla.

Mai sunt în plan și alte schimbări. Nu mă grăbesc, mai e timp.

1 Comment on "Cât de mult sport practic de când sunt izolat la domiciliu"

  1. Super clipul, multumesc pentru postare 😀

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.