Ce telefoane Huawei poți cumpăra la preț redus prin Huawei Buy Back

Huawei Buy Back

Share This:

Huawei a decis să extindă pe tot parcursul anului programul Huawei Buy Back, prin care consumatorii pot cumpăra smartphone-uri noi cu reducere. La schimbul trebuie să preda niște telefoane Huawei vechi. Programul Buy Back are și un inconvenient, acela că e disponibil în doar două magazine fizice din București. Ce telefoane mobile Huawei poți cumpăra la preț redus și care e discountul.

Programul de fidelizare Huawei Buy Back este disponibil doar în magazinele fizice Huawei Experience Shop din AFI Palace Cotroceni și Huawei Experience Store din Băneasa Shopping City. Telefoanele mobile vechi pe care le prezentați la ghișee trebuie să fie funcționale. Evaluarea lor va fi făcută de reprezentanții magazinelor, conform grilelor de evaluare specifice.

Ce telefoane Huawei poți cumpăra prin Buy Back

Prin intermediul programului de fidelizare pot fi cumpărate și telefoane Huawei de generație anterioară celor lansate recent. Cu mențiunea să existe în stocul magazinelor în momentul vizitei. Dispozitivele predate în schimbul unor echipamente noi vor fi evaluate pe loc de reprezentanții magazinelor. Suma stabilită va fi scăzută din prețul dispozitivelor noi care vor fi achiziționate.

Reducerea aplicată poate varia în funcție de gradul de uzură a telefoanelor predate, specificațiile tehnice și alte elemente ale acestora. Câteva dintre modelele disponibile acum sunt: Huawei P Smart 2021, Huawei P40, Huawei P40 Lite, Huawei P Smart 2020.

Voucher suplimentar de 500 de lei pentru telefoane Huawei noi

O reducere suplimentară de 500 de lei vor primi cei care, la predarea unui dispozitiv vechi, dar funcțional, vor cumpăra un smartphone Huawei Mate 40 Pro sau un smartphone Huawei P40 Pro.

Zeci de consumatori au beneficiat deja de prețuri exclusive la achiziționarea unor smartphone-uri de top din portofoliu prin intermediul programului Huawei Buy Back lansat în luna noiembrie a anului trecut. Interesul ridicat manifestat pentru acest tip de program de loializare a condus firesc la decizia de a-l transforma într-unul permanent, astfel încât consumatorii să se poată bucura de cel mai bun preț al telefoanelor Huawei preferate pe tot parcursul anului, ținând cont și de reducerea exclusivă de 500 lei oferită pentru Huawei Mate 40 Pro și Huawei P40 Pro”, spune Wang Wei, Country Manager Huawei Consumer Business Group România.

Citește și: Cea mai ieftină asigurare pentru telefonul tău scump

Citește și: Perioada minimă contractuală – cum eviți clauzele abuzive din contractele de telefonie și TV

Wang Wei

Cel mai mare discount aplicat până acum în cadrul acestui program este de 1.675 de lei și include și reducerea suplimentară de 500 de lei.

Opțiuni pentru posesorii de smartphone Huawei care nu mai au acces la servicii Google

Din mai 2019, aplicațiile Google nu se mai regăsesc pe telefoanele mobile Huawei puse în funcțiune după această dată. În prezent, utilizatorii Huawei au acces la peste 1.000 de aplicații românești și zeci de mii de aplicații internaționale prin intermediul Huawei AppGallery, al treilea cel mai mare magazin de aplicații internațional.

AppGallery are în portofoliu aplicații din zonele banking, știri, educație, divertisment, shopping, aplicații utilitare, cât și aplicațiile operatorilor locali precum My Orange Romania, My Account Telekom sau My Vodafone Romania. Printre cele mai noi aplicații pe care le găsești în AppGallery se numără Jerry’s Pizza, Food Panda, MyEnel, MyEdenred, Neo BT, EuropaFM, Bolt și Raiffeisen Smart Mobile.

Credit foto: Edho Pratama/UNSPLASH.COM

De asemenea, motorul de căutare Petal Search, care vine preinstalat pe seria de telefoane Huawei P40, și este disponibil pentru instalare în AppGallery, oferă o acces către alte aplicații. Totodată, Petal Search e o bună sursă pentru știri, imagini sau divertisment, direct de pe ecranul de start al dispozitivului.

Phone Clone, funcția care îți aduce toate aplicațiile pe telefonul nou

Posesorii de telefoane Huawei știu că dispozitivele lor vin cu funcția Phone Clone, care le permite să-și transfere aplicațiile, contactele, datele, fișierele și fotografiile de pe vechiul smartphone pe noul smartphone. Procesul are câțiva pași simpli și durează câteva minute. Transferul, foarte rapid, se face la viteze de până la 1 GB pe minut.

Singura problemă ar fi că nu toate aplicațiile descărcate anterior din Play Store vor funcționa pe telefonul nou. Însă, s-ar putea să nici nu ai nevoie de Google pentru aplicațiile care îți trebuie. Află mai multe informații în acest articol!

Cel mai important aspect în procesul de clonare a telefonului este siguranța pe care o oferă, datorită criptării securizate a rețelei wireless. Procesul poate fi realizat foarte ușor, indiferent de sistemul de operare al vechiului smartphone (iOS sau Android)

Be the first to comment on "Ce telefoane Huawei poți cumpăra la preț redus prin Huawei Buy Back"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.