Ce trebuie să faci dacă vrei să slăbești sănătos. Fii deștept și ține cont de aceste sfaturi!

Credit foto: Michael Dam/ UNSPLASH

Share This:

Am o mână de prieteni care au atins criza vârstei de mijloc. O știți: probleme în căsnicie, insatisfacție la locul de muncă, pierderea controlului asupra greutății și a încrederii în sine. Dar parcă nimic nu-i demoralizează mai mult pe oamenii trecuți de 40 decât kilogramele în plus. Se prea poate ca unii dintre voi să vă aflați în această situație și, mai mult ca sigur, ați citit tot felul de bazaconii pe internet despre cure de slăbire draconice.

Ce e curios e că unele chiar funcționează. Însă rezultatele sunt de scurtă durată și cu efecte devastatoare asupra organismului. De curând, Bogdan îmi povestea cu entuziasmul unui elev de liceu care a luat Bac-ul că a găsit soluția salvatoare: 36 de ore nu mănâncă nimic, apoi se înfruptă, cu măsură, din ce-i face plăcere. A slăbit 6 kg în două luni. Bravo lui! Dar nu-l va ține prea mult. E pariul meu.

Ca să slăbești cu adevărat și să nu-ți supui corpul la cazne, trebuie să urmezi un program specializat de nutriție și slăbit. Nu vei reuși singur, ci cu ajutor din partea unor oameni care fac asta de ani buni. Eu recomand Reset de la Limitless, un program special conceput pentru cei care au voință, dar nu știu cum s-o folosească în favoarea lor.

Reset este un tur de forță la care vei fi supus vreme de trei luni, la finalul căruia vei deveni propriul tău nutriționist și vei afla din ce material ești făcut.

Cum funcționează Reset

Reset este un program de nutriție și slăbit care se desfășoară exclusiv online (e-mail), pe durata a trei luni. Înainte de a porni la drum trebuie să-ți stabilești obiectivul. Ai 100 de kilograme și vrei să ajungi la 80? Sau vrei să înveți cum să mănânci mai sănătos? Sau, poate, vrei să știi care sunt secretele culinare care te vor ajuta să te menții în formă. În funcție de obiectivul tău, vei primi un plan alimentar personalizat, special conceput pentru a-ți atinge scopul. La ieșirea din program vei primi acasă Cartea de bucate Reset, care te va ajuta să realizezi propriul plan alimentar lunar.

Prima lună

În prima lună vei primi un plan alimentar dedicat nevoilor tale, care se schimbă o dată la patru săptămâni. Acum ai ocazia să înveți trucuri care te vor ajuta să stai departe de dulciuri, cum să citești corect etichetele alimentelor pe care le cumperi și informații esențiale pentru un start sănătos pe drumul construirii unui corp pe placul tău. La finalul programului va fi o plăcere să te privești în oglindă.

Luna a doua

În etapa a doua a programului vei învăța cum trebuie să prepari mâncarea pentru a te ajuta să-ți atingi obiectivul și ce trebuie să mănânci pentru a-ți îmbunătăți starea de bine și încrederea că ziua în care te vei iubi din nou e aproape.

Luna a treia

Este perioada în care ești deja conștient/ă de progresele tale și în care ești mai stăpân/ă ca niciodată pe poftele și ispitele de la tot pasul. Acum vei învăța ce trebuie să faci pentru a te recupera după sărbători și după evenimente festive și vei intra în posesia unui manual care te va ajuta în diversificarea meniului.

Cu RESET nu primești doar un super plan nutrițional care te va ajuta să ai cel mai rapid și sănătos proces de pierdere în greutate. Săptămânal vei intra în posesia a  câte două episoade video cu informații prețioase ca să-ți poți menține pe viață rezultatele obținute.

Peste 5.000 de români au urmat programul personalizat Reset de la Limitless și nici nu ai idee câte poți învăța de la ei.  

Cât costă să scapi de kilogramele în plus

Pentru programul de remodelare corporală Reset te poți înscrie AICI. Planul de nutriție și slăbit costă 247 de lei pe lună dacă la accesarea lui folosești codul de preț redus BD2019.

Primele 5 persoane înscrise beneficiază și de un BONUS în servicii de 250 lei, adică de o ședință gratuită de coaching transformațional prin care vei afla mecanismele emoționale prin care poți controla pofta de dulce, îți poți menține motivația în perioadele de stagnare și îți poți recăpăta stima de sine.

Be the first to comment on "Ce trebuie să faci dacă vrei să slăbești sănătos. Fii deștept și ține cont de aceste sfaturi!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.