Cele mai cool cadouri cu sigla Star Wars. Forța fie cu voi la cumpărături!

Minidroidul Shero BB-8, una dintre cele mai vândute jucării în SUA. La ei costă 150 $, la noi - 1.000 de lei. Credit foto: sphero.com

Share This:

Cei de la Disney, care au preluat franciza Star Wars de la George Lucas (creatorul ei) în 2012, au știut ce succes enorm va avea aceasta. Chiar dacă au investit incredibila sumă de 4 miliarde de dolari în achiziționarea ei, afacerea Star Wars face toți banii. Episodul al șaptelea din serie, Trezirea Forței, este primul distribuit de Walt Disney, dar toți cei implicați în lansarea lui așteaptă încasări record. Citește mai multe aici.

Să revenim însă la ale noastre, și anume la veniturile conexe ale acestei afaceri de miliarde. În această perioadă, tot ce are sigla Star Wars se vinde ca pâinea caldă. Jucării, costume, căni, tricouri, brelocuri, perne și cearșafuri – toate pot deveni cadouri cu stil pentru sărbători, fie că sunteți sau nu împătimiți ai peliculei. Iată mai jos care sunt cele mai faine cadouri cu sigla Star Wars care se găsesc la vânzare și la noi.

Costum Disney Anakin Skywalker. Anakin era personajul meu preferat până să devină Darth Vader, însă nu cred că sunt singurul în această situație. Costumul îl va transforma pe copilul tău într-un adevărat erou de film, la orice petrecere sau bal mascat. E realizat din poliester și conține bluză, pantalon, centură și protecții pentru picioare sub formă de cizmă. Vezi prețul aici.

costum Anakin

Navă spațială radiocomandată Disney Star Wars Millennium Falcon. E mândria lui Han Solo, personajul intepretat de Harrison Ford. Un produs vândut de eMAG. Vezi prețul aici.

Set papetărie. Un set grozav pentru orice elev cu stil. Setul de produse de papetărie Star Wars conține creioane, pixuri, riglă, radieră, capsator și alte obiecte de birou. Produsul se află la reducere în această perioadă, așa că puteți profita. Vezi prețul aici.

papetarie

Cutie sandvișuri. Nu e o simplă cutie de plastic, e o casoletă cool din plastic non-toxic pentru sandvișul și fructele pentru școală ale copiilor. Cutia păstreză prospețimea micului dejun, datorită sistemului de închidere cu lambou cu două clame. Dimensiuni: 18x13x8 cm. Vezi prețul aici.

cutie sandvis

LEGO Star Wars Republic Fighter Tank. Prețul aici.

Sabie laser extensibilă. N-ar mai fi război printre stele fără săbii Jedi. Nicoro are la vânzare acest model de sabie folosit în Star Wars episodul 8 (copiii voștri sigur știu despre ce e vorba). Vezi prețul aici. Aruncă o privire pe toată oferta de Crăciun a celor de la Nicoro Toys!

sabie laser

Cartea „Jurnal de Rebel”. Și dacă tot suntem la eroii desenului animat Star Wars Rebels să notăm și jurnalul lui Ezra Bridger. Cartea îi va introduce pe copii în universul eroului de desen animat. Iar dacă vreți să fiți la curent cu tot ce face Ezra, ar fi bine să o împrumutați de la copiii voștri. Vezi prețul aici.

jurnal de rebel

Sandale Yoda. Cele mai inspirate ever! Orice copil ar fi adorabil în aceste sandale, produse de Crocs. Sunt realizate dintr-un amestec de materiale sintetice, care a primit numele de Croselite. Le găsiți la bigstep. Consultați oferta aici.

sandale Star Wars

Costum clonă. Revenim la petreceri și baluri mascate și vă prezint acest costum de clonă (vedeți acest personaj peste tot în film). Costumul e din poliester și vine în două variante de mărimi: M (copii 5-7 ani) și L (copii 8-10 ani). Producătorul spune că acest costum nu se se curăță prin scufundare în apă, nici în mașina de spălat, nici nu se calcă. Se curăță doar cu o cârpă moale. Hmm. Vezi prețul aici.

costum clona

C3-PO de pluș. Simpaticul droid din Star Wars poate fi de acum un companion și pentru copii. Jucăria din pluș carifelat are 17 cm înălțime, iar cei care îl comercializează în România au o sumedenie de sfaturi referitoare la modul în care îl puteți curăța. Vedeți aici.

jucarie C3-PO

Ghiozdan pentru grădiniță. Puștii vor îndrăgi acest rucsac, mai ales că e foarte posibil ca el să fie deja în dotarea mai multor colegi de la grădi. Ce să faci, moda e contagioasă. Se curăță foarte ușor, cu o cârpă uscată sau cu o cârpă ușor umedă. Vezi prețul aici.

ghiozdan gradinita

Ghiozdan troler detașabil. Am trecut la alt nivel și dăm peste un ghiozdan care poate fi tras asemeni unui troler. Copiii din clasele primare vor aprecia mai degrabă acest ghiozdan, decât unul pe care să-l poarte în spate. Să nu uităm și de prostul obicei al copiilor de a purta rucsacul pe un singur umăr! Vezi prețul aici.

ghiozdan troler

Stick-uri de memorie Yoda și Darth Vader. Sunt bune la casa omului, fiindcă mereu ai nevoie de chestii mici în care să depozitezi alte chestii mai mari. Cum ar fi muzică, filme, documente, fotografii de familie. Stick-urile au 8G și vin însoțite de siluetele personajelor îndrăgite din film. Vezi prețul aici.

stickuri memorie 8 G

Pernă decorativă. Da, ar da bine în camera unui puști sau a unui fan Star Wars. Pernele decorative vândute de clickshop sunt 100% confecționate din microfibre și imprimate cu diverse personaje din seria Star Wars. Vezi prețul aici.

perna decor

Cort pentru copii. Bun pentru joaca celor mici în casă, cortul poate deveni spațiul de refugiu al copiilor. La noi în casă a mai primit un rol, acela de spațiu de depozitare a papițoilor și jucăriilor de tot felul. Vezi prețul aici.

cort star wars

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.