Cele mai tari gadgeturi de bucătărie de la Delimano din acest an sunt acum la preț redus

Share This:

Chiar vreau să le fac reclamă ăstora de la Delimano fiindcă au cele mai tari gadgeturi de bucătărie din câte am văzut. Am selectat trei dintre ele, pe care le-am urmărit în acest an, și care sunt o afacere de neratat. Marți, 7 august 2018, aceste ustensile sunt la preț redus și de această dată nu voi aștepta invitații speciale pentru a-mi dota bucătăria.

Primul, pe care am pus ochii de cum am deschis site-ul, este coșul de gătit Brava. E o invenție deșteaptă, care te ajută dacă ai preparate de fiert, prăjit, gătit la aburi sau de strecurat. Eu îl am deja și îl folosesc la strecurat paste și la prăjit cartofi, dar poate fi utilizat în 12 moduri diferite. Se pliază ușor pe orice tip de vas și vestea mișto e că în pachet sunt două dispozitive identice: unul îl poți folosi la prăjit cartofi, carne etc. în baie de ulei, iar pe al doilea îl poți ține pentru fiert și strecurat. Vezi mai jos cum funcționează!

Doar azi, 7 august 2018, coșul de gătit Brava poate fi comandat de pe site la prețul de 69 de lei.

***

Pe lista celor mai tari gadgeturi Delimano figurează și binecunoscutul Nutribullet, super blenderul care îți transformă orice legumă și orice fruct într-un smoothie perfect. Recomand varianta Nutribullet Gold, de 600 W și 20.000 de rotații pe minut, potrivită pentru a toca orice cu viteza unui ciclon. Nu am așa ceva acasă, deoarece prietenii mi-au făcut cadou un alt blender bunicel, pe care n-am vrut să-l abandonez în cutie în debara. Îi vine și lui rândul la pensionat, fiindcă nimic nu ține o veșnicie. Dacă nu știi cum funcționează, iată un video mai jos!

Azi, 7 august 2018, Nutribullet 600 W poate fi comandat de pe site-ul Delimano cu 299 de lei.

***

Ultimul, dar nu cel din urmă, e un gadget care a făcut istorie. Gospodinele care nu au încă o tigaie Dry Cooker Delicia de la Delimano nici nu știu ce au pierdut (vorba lui DD). Varianta aceasta de tigaie vine cu ceva în plus față de tigaia pe care o știați până acum: stratul de ceramică Forte cu aspect de piatră albastră. Noul înveliș e, conform celor de la Delimano, de două ori mai durabil, de trei ori mai neaderent și cu până la 50% mai rezistent la zgârieturi, în comparație cu cele mai bune vase de gătit cu strat ceramic de pe piață. Eu aș fi preferat să facă această comparație cu varianta veche de Dry Cooker, căci mă interesa cum e în raport cu ea. În sfârșit, dacă asta e o varinată mai bună de tigaie Dry Cooker, atunci merită investiția.

Azi, 7 august 2018, tigaia Delimano Dry Cooker Delicia poate fi cumpărată de pe site-ul Delimano la prețul de 119 lei.

***

Citește și:

Când știi că ai nevoie de ochelari? Programează o consultație gratuită ca să afli!

Be the first to comment on "Cele mai tari gadgeturi de bucătărie de la Delimano din acest an sunt acum la preț redus"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.