Chef Florin Dumitrescu oferă lecții gratuite despre cum să devii as în bucătărie

Share This:

Scrie meniuri pentru cele mai în vogă restaurante din România; jurizează emisiuni culinare la care se uită milioane de oameni; lansează o linie de sandvișuri după o rețetă proprie; scrie cărți de bucate. Este soț și tată și, totuși, are timp liber. Ca să gătească din nou. Chef Florin Dumitrescu, în prezent jurat la emisiunea Chefi la cuțite de la Antena 1, va fi sâmbătă în Sun Plaza Mall din București. Aici, între orele 15.00-18.00, va da lecții de gătit celor care sunt pasionați de arta culinară.

Toți cei care doresc să învețe tehnici noi de preparare a alimentelor, să afle tainele mirodeniilor care pot înnobila orice preparat sunt așteptați în zona restaurantelor de la etajul I al mall-ului. Pasionații gastronomiei sau gospodinele vor avea ocazia să afle secretul combinării ingredientelor pentru preparate fără egal. Oaspeții săi nu vor sta deoparte, ci vor fi încurajați să îmbrace șorțul de bucătar pentru a pregăti câteva mâncăruri pe care, poate, le-au văzut doar în cărțile de bucate. Eforturile lor vor fi răsplătite cu premii constând în exemplare din cartea Gătește cu mine, lansată de Chef Forin Dumitrescu în acest an.

Florin Dumitrescu a lansat în aprilie 2016 cartea Gătește cu mine, care conține 42 de rețete „de acasă”

Florin Dumitrescu a lansat în aprilie 2016 cartea Gătește cu mine, care conține 42 de rețete „de acasă”

Crezi că ești as în bucătărie? Atunci du-te și tu în mall și spune-i asta lui Dumitrescu! El îți va dezvălui o nouă rețetă de paste carbonara fără smântână și îți va arăta cum să prepari carnea de vită pentru a fi suculentă și fragedă. Mai poți afla ce gust poate avea un burger din creveți sau cum poți transforma cartofii și nucile într-un desert apetisant. Evenimentul la care va fi gazdă Chef Florin Dumitrescu e susținut de Electrolux. Intrarea este liberă.1 Comment on "Chef Florin Dumitrescu oferă lecții gratuite despre cum să devii as în bucătărie"

  1. Lucru acasă!
    Tocmai ai făcut o mare descoperire! Un sistem deschizător de drumuri! Faci bani simplu și repede! Începi repede și ușor! Aici ai o echipă senzațională! Îți oferim seriozitate și încredere! Nu ai nicio obligație! Pentru detalii, intră acum pe site-ul: bit.ly/2970T6o

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.