Concert LP București. Bilete suplimentare la Full Moon Live de la Arenele Romane

Share This:

Concert LP București. Laura Pergolizzi, care și-a luat numele de scenă LP, va cânta pentru prima dată la București. Interpreta de muzică pop-rock va urca pe aceeași scenă cu Asaf Avidan, la Arenele Romane, în cadrul Full Moon Live. Evenimentul are loc pe 16 și 17 septembrie, iar biletele au fost puse în vânzare în rețeaua Eventim. Organizatorul concertelor de la Arene, Events, a anunțat că cererea de bilete a depășit așteptările. De azi, fanii celor doi vor avea posibilitatea să cumpere mai multe tichete, valabile o singură zi sau pentru ambele zile.

Pe site-ul Eventim au fost scoase la vânzare bilete de o zi la prețul de 129 de lei. Mai sunt disponibile și 100 de tichete/zi la secțiunea VIP, la prețul de 149 de lei bucata. Cei care vor să aibă acces la toate concertele festivalului pot plăti 199 de lei și au intrarea asigurată în ambele zile. Cei care s-au „trezit” devreme au putut cumpăra abonamente chiar și mai ieftine. Acum stocul de tichete promoționale este epuizat. Pentru a veni în sprijinul fanilor, organizatorii oferă posibilitatea achiziționării biletelor și în două rate lunare. Plata se poate face prin CardAvantaj, la sediul Eventim din bd. I.C.Bratianu, nr. 6.

Concert LP București. Tichete pentru cele două zile de concerte se găsesc în magazinele Orange, Germanos, Vodafone, Domo; librăriile Humanitas, Cărturești; hipermarketurile Carrefour și benzinăriile OMV. Click pe imagine dacă vrei să cuumperi bilete!

luna

Full Moon Live îi aduce pe scena Arenelor Romane din București pe LP, Asaf Avidan, Moonlight Breakfast, Yelllow, Lucia și Imagination Orchestra. Lista de artiști va fi completată în cursul săptămânii viitoare. Porțile Arenelor Romane se vor deschide zilnic la ora 17.30. Concertele se vor termina la ora 23.00, atât vineri, cât și sâmbătă.

Cine e Laura Pergolizzi (LP)

LP cântă rock, pop, indie rock, indie pop și alternative rock. Descoperită de solistul trupei Cracker, David Loewry, și-a produs alături de el în 2001 primul album intitulat “Heart-Shaped Scar”. În postura de compozitoare a scris, printre mulți alții, pentru Rihanna, Christina Aguilera și Cher. Hit-ul care a propulsat-o peste hotarele americane este Lost on you, lansat în iunie 2016. Ascultă-l AICI. Alături de single-ul Muddy Waters vor face parte din cel de al patrulea album anunțat semnat de LP. Vino să vezi primul concert LP București!
Asaf Avidan, israelianul cu bunici români

Cântărețul israelian de muzică folk-rock, născut în Ierusalim dar crescut în Jamaica și New York, și-a lansat EP-ul de debut, „Now that you’re leaving”, în 2006 după o despărțire dureroasă care i-a inspirat drumul muzical. Pentru a-și promova noul EP, Asaf a pornit o colaborare cu trupa The Mojos în concertele live. Primul său album, “The Reckoning”, a fost lansat în 2008, urmat de „Poor Boy/Lucky Man” în 2009. Cu ajutorul casei de discuri Sony/Columbia cele două albume au fost relansate și în Europa în 2010, respectiv 2011.

Credit foto: asafavidanmusic.com

Credit foto: asafavidanmusic.com

În 2012, fragmente din melodia Reckoning Song au fost folosite de DJ-ul Wankelmut pentru remix-ul One Day care a fost lansat ca single și a devenit un hit internațional care l-a împins pe Asaf în topurile din Germania, Austria și Elveția. Artistul, care a fost în România în 2014, are bunici români. S-a declarat încântat să viziteze locurile în care ar fi putut trăi și unde ar fi putut avea o altă viață. Oare, mai bună?Be the first to comment on "Concert LP București. Bilete suplimentare la Full Moon Live de la Arenele Romane"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.