Concurentă de la Românii au talent, ucisă și aruncată în râul Rin. Cine e Alla Klyshta

Credit foto: PROTV.RO

Share This:

După dispariția tragică a gimnastei Emma Neagu, care a impresionat cu talentul și cu dăruirea ei la Românii au talent, o altă concurentă a show-ului a murit neașteptat. Alla Klyshta (33 de ani), o dansatoare de hula-hoop originară din Ucraina care locuia în Germania, a fost găsită decedată în râul Rin. Moartea ei a fost raportată la mijlocul lunii mai și a fost declarată crimă.

UPDATE: Dansatoarea a fost dată dispărută la sfârșitul lunii aprilie

Conform poliției germane, Alla Klyshta nu a mai dat pe acasă de la sfârșitul lunii aprilie. Trupul ei a fost scos la suprafață de apele râului Rin la aproape o lună după dispariția ei.

Foștii ei colegi de la Circus Knie sunt în stare de șoc: „Lumea artistică este supărată și deplânge dispariția unui artist de excepție”, a spus Mirjan Mavriqi, conform ok-magazin.de.

Pe pagina ei de Instagram, mesajele de condoleanțe curg necontenit.

Principalul om suspectat de comiterea crimei este fostul ei iubit, care a fost arestat la 24 de ore după găsirea cadavrului ei. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, este acuzat de omor.

Citește și: El e bărbatul suspectat de uciderea dansatoarei de la Românii au talent?

Conform site-ului tz.de, Alla Klyshta trebuia să susțină un spectacol la Frankfurt în seara zilei în care a fost descoperită decedată. Ea nu a mai ajuns la spectacol, iar familia ei a intrat în panică. Fratele dansatoarei a venit tocmai din Ucraina pentru a anunța la poliție dispariția fetei.

Pe 18 mai, în jurul orei 14.30, doi trecători din comuna Rust, din landul Baden-Wurttemberg, i-au descoperit cadavrul în Rin.

Alla Klyshta și-a descoperit talentul accidental

„Accidental. Primul meu job a fost de dansatoare. În teatrul în care lucram am găsit, la un moment dat, un hoola hoop. Ăsta a fost debutul meu în viața hoola hoop. Hoola hoop înseamnă totul pentru mine. Cu cât mă pot învârti mai mult, cu atât sunt mai fericită”, spunea atunci dansatoarea de la Românii au talent.

Într-un interviu acordat romaniiautalent.protv.ro în luna februarie a acestui an, Alla Klyshta mărturisea că și-a descoperit talentul de dansatoare de hula-hoop absolut întâmplător.

La Românii au talent, Alla a trecut de preselecții. Iată numărul ei mai jos!

Alla Klyshta era foarte apreciată în Germania

Dansatoarea Alla Klyshta avea o carieră de succes în țara adoptivă, Germania. Ea era foarte cunoscută la Munchen, unde avea multe show-uri. În 2010 a apărut în emisiunea Supertalent de la postul RTL. Totodată, dansatoarea de la Românii au talent a performat și la GOP Variete Theater.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.