Cristi Minculescu (Iris) își purifică organismul cu o terapie nouă în România

Credit foto: Cristi Minculescu/Facebook

Share This:

Cristi Minculescu a ajuns la 60 de ani și și-a zis că trebuie să facă o schimbare radicală în viața sa. În plan muzical a făcut destule, așa că fostul vocalist al trupei Iris se preocupă acum de stilul său de viață, de ceea ce mănâncă și bea, de felul în care arată. Așa că a început un tratament nou, în premieră în România, de „purificare” a organismului.

În fapt, Crist Minculescu este pacientul VIP al unei noi clinici medicale deschise în Capitală care promovează terapii deloc invazive de tratarea a unor afecțiuni comune. Mai o frunză, mai un oxigen pe nas, o cremă cu gălbenele ori un vaccin „mai pe natural așa”, care te pune pe picioare și dacă ai boli cronice de cervicală.

„Bună seara, prieteni” Cristi Minculescu s-a înscris în programul Back to Beginnings, la recomandarea dr. Cornel Brotac, medic specialist Recuperare, Medicină Fizică și Balneologie. Muzicianul va urma o terapie de curățire a organismului care presupune schimbarea stilului de viață și a regimului alimentar. Minculescu va merge la 40 de ședințe de terapie fizică în cele 60 de zile de program.

„Am un stil de viață agitat, nu mai este un secret pentru nimeni”

Am un stil de viață agitat, iar asta nu mai este un secret pentru nimeni. Sunt zeci de ani de turnee, concerte, interviuri, iar asta consumă foarte mult. Este o viață fantastică, recunosc, însă și extrem de impactantă asupra organismului meu. Tocmai din acest motiv mi s-a părut câștigător pentru mine acest tratament, protocol, stil de viață, program – spune-i cum vrei – pe care mi l-a propus dr. Cornel Brotac. Din discuția cu el, am înțeles că se va ocupa de mine ca și întreg – corp – minte – spirit. O să vă țin la curent cu rezultatele. Vreau sa am mese bine stabilite, în funcție de nevoile organismului meu, o activitate fizică activă și să arăt fresh mulți ani de acum încolo”, spune Cristi Minculescu.

Vorbim de o evaluare pe toate planurile, vorbim despre Terapie Ericksoniană, despre terapie fizică, despre un nou stil de viață care ne va ajuta să ne debarasăm de lucrurile materiale, apropiindu-ne mai mult de baza noastră”, spune medicul.

Cristi Minculescu, împreună cu colegii de trupă și cu dr. Cornel Brotac

Cristi Minculescu va urma un plan de nutriție personalizat, care se bazează pe produse homeopate, organice, fără componenți chimici. Meniul va cuprinde produse vegane sau raw vegan, dar și pe meniu proteic pentru sportivi sau acei pacienți care se pretează unui astfel de stil de viață. 

În plus, în cadrul cele 60 de zile de program, pacienții vor participa la seminarii și traininguri care-i vor ajuta să-și mențină stilul de viață și după ce se termină perioada de tratament”, mai spune medicul, care a ianugurat luni seară clinica Brotac Medical Exclusive.

Back to Beginnings este un program care se adresează tuturor oamenilor, fie că vorbim despre oameni perfect sănătoși, fie că ne gândim la cei care au deja un diagnostic. Scopul acestui program este să ne îndepărteze de acest proces de dezumanizare și să ne apropie puțin mai mult de valorile simple ale vieții”, mai spune medicul, care le interzice pacienților săi să intre în cabinetul lui cu telefonul mobil sau cu tableta.

Își primesc device-ul la plecare, însă la venire sunt obligați să-l predea”, explică medicul. 

La inaugurarea clinicii au participat vedete și sportivi importanți ai României, printre care Cristi Minculescu, Valter & Boro, Paula Ungureanu, Ramona Fărcău, Andrea Hniatiuc, Ovi, Mihaela Bîrzilă, Mihaela Olaru, Florentina Opriș, Cristi Mărgărit, Răzvan Zaharia și Geanina Lungu.

Be the first to comment on "Cristi Minculescu (Iris) își purifică organismul cu o terapie nouă în România"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.