Cu trauma în tipografie. Să dăm un titlu cărții Elenei Udrea

Share This:

Fosta șefă a PMP, Elena Udrea, intenționează să scrie o carte în care să descrie experiența traumatizantă din închisoarea Târgșor. Politiciana a anunțat azi că vrea să așterne pe hârtie tot ce a trăit și simțit în cele 72 de zile de arest și încarcerare, pentru ca românii să știe cât de chinuiți sunt pușcăriașii în această țară.

M-am gândit că ar trebui să scriu o carte despre cele 72 de zile în cătuşe. Pe toată lumea ar marca să fie arestat. Nu este vorba de Elena Udrea, nu este vorba de un om politic, este vorba că oricine poate ajunge acolo şi va trăi o dramă. Statul român nu poate asigura astăzi condiţii decente de arest preventiv. Condiţiile sunt inumane”, a afirmat Udrea, citată de agenția Mediafax.

Elena Udrea nu știe deocamdată ce titlu va avea cartea ei, nici ce editură ar putea să o publice. Astfel că fac un apel la voi să vă puneți mintea la contribuție și să o ajutați pe Udrea să găsească un titlu „decent”, dar „dramatic” pentru cartea pe care vrea să o lanseze.

 
Libris.ro

Notă: Elena Udrea a fost în arest preventiv pentru 72 de zile, perioadă în care a fost cazată la penitenciarul de femei Târgșor. Ea a fost acuzată de luare de mită în dosarul „Gala Bute”. În prezent se află în arest la domiciliu, în urma măsurii din 7 mai a Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Be the first to comment on "Cu trauma în tipografie. Să dăm un titlu cărții Elenei Udrea"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.