Cu un LIKE de la tine un spital din România poate avea lumină gratis anul viitor

Spitalul orășenesc Cisnădie așteaptă votul tău. Credit foto: socisnadie.ro

Share This:

Nu mai puțin de 14 instituții publice – spitale, școli, case de copii și cămine pentru bătrâni – au șansa de a primi un cadou grozav de Crăciun. Cu ajutorul tău, aceste instituții vor avea lumină gratis anul viitor, iar tot ce trebuie să faci e să votezi pe cine vrei să susții. E.ON România a demarat o nouă campanie Dăruiește Lumină, prin care direcționează 200.000 de kWh (kilowați oră) de gaze naturale și electricitate către instituțiile publice selectate.

În perioada 13-27 decembrie 2017 intră pe site-ul campaniei, alege instituția căreia vrei să-i dăruiești lumină și încălzire printr-un LIKE sau un SHARE. Fiecare dintre aceste instituții de interes public are o poveste. Fiecare dintre ele e în slujba comunităților din care fac parte și se confruntă cu mari probleme în achitatea facturilor de utilități. Fiecare LIKE sau SHARE înseamnă 10 kWh dăruiți de compania E.ON, care vor fi scăzuți din facturile de curent și gaze. Tu decizi cine strânge mai mulți kWh. Conform regulamentului campaniei, un utilizator poate direcționa energie către mai multe instituții, însă în limita a zece distribuiri (zece voturi).

E.ON România și-a propus să ofere gaze naturale și lumină gratis pe parcursul anului 2018 în limita a 200.000 kWh. Pentru stabilirea cantităţii totale de kWh de care va beneficia fiecare instituţie în parte vor fi luaţi în considerare kWh strânşi atât în urma aprecierilor directe ale postărilor de pe Facebook, cât şi în urma distribuirii poveştilor de pe website.

Așa arată Spitalul Orășenesc Cisnădie. Credit foto: socisnadie.ro

Campania Dăruieşte Lumină a ajuns la cea de-a patra editie şi reprezintă încă un exemplu de implicare a E.ON Romania în viaţa comunităţilor locale.

Prima ediție a campaniei s-a desfăşurat în luna aprilie 2015, când au fost oferiți 100.000 kWh spre beneficiul unui număr de 12 instituţii – spitale, şcoli, case de copii şi cămine pentru vârstnici din 10 județe. Iniţiativa a fost continuată în decembrie 2015, când au fost dăruiți peste 200.000 kWh către 800 de familii cu probleme, nominalizate de prieteni sau rude, precum şi în decembrie 2016, când 200.000 kWh au fost oferiți către 16 instituții: spitale, scoli, cămine pentru vârstnici, orfelinate.

Alege-ți favoritul pe site-ul daruiestelumina.ro!

Citește și: 

E.ON lansează E.ON Flash, un serviciu online pentru abonamentele de electricitate și gazeLeave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.