Cum a fost părăsită Pamela Anderson prin SMS de soțul ei puriu

Credit foto: @pamelaanderson

Share This:

Orice ar face, nu poți s-o părăsești pe Pamela Anderson, frate. N-ai cum! Dacă o faci trebuie să fii cel puțin nebun sau să te cheme Jon Peters, ultimul pretendent la mâna actriței din Baywatch. După 12 zile în care au jucat rol de soț și soție, ăștia au anunțat că se despart. Și, dacă ai crezut că ea l-a lăsat pe moș… adevărul e taman invers.

În realitate, Jon Peters i-a spus adio Pamelei printr-un SMS. Moșul de 74 de ani a fost dat în gât de Us Weekly care a publicat mesajul pe care producătorul de film i l-a trimis vremelnicei sale soții.

Am realizat că la 74 de ani am nevoie doar de o viață liniștită, nu de o aventură internațională. De aceea, cred că cel mai bun lucru pe care îl putem face este ca eu să plec pentru câteva zile și, poate, ai și tu nevoie să te întorci în Canada. Lumea știe că am făcut-o și cred că acum trebuie să mergem pe drumuri separate. Sper că mă vei putea ierta”, scris Jon Peters în mesaj.

Pamela Anderson: „Nu sunt o soție accesibilă”

Ajunsă la 52 de ani, Pamela Anderson a realizat că nu e o soție accesibilă, dar eu aș traduce alfel „an easy wife”. Cred că, mai degrabă, nu e ușor să stai cu o femeie ca ea, iar asta o dovedesc cele 3 căsnicii anterioare pe care le-a avut. Nu știu de ce, că n-o cunosc personal, dar dacă are șase degete la unul dintre picioare eu m-aș acomoda cu asta.

Poate că nu-i nimic în neregulă cu femeia. Poate moșul a vrut s-o protejeze, să nu-i ruineze viața…

Însă, actrița și-a umplut contul de Instagram cu postări emoționante, care arată cât e de afectată de despărțire.

Nu sunt aici ca să fiu ceea ce vor alții să fiu”; „Dragostea înseamnă risc… Nebunia înseamnă să faci mereu același lucru și să aștepți un rezultat diferit” (Albert Einstein); „Concubină. Îmi fac plăcere transformările mele, dar puțini știu câte femei sunt în mine” (Anais Nin).

Primul bărbat după care i s-au aprins călcâiele suficient de mult ca să-l ia de soț a fost toboșarul Tommy Lee. Pamela s-a măritat cu el la doar 4 zile după ce l-a cunoscut, în februarie 1995. Avea să fie cel mai lung mariaj al ei (3 ani), iar Tommy Lee cea mai mare dragoste. În ciuda faptului că a bătut-o.

În 2002 s-a logodit cu Kid Rock (cântărețul), dar s-a despărțit de el un an mai târziu. În vara anului 2006, Pamela a anunțat că se va căsători cu Kid Rock, iar presa a scris că schimbarea de plan a survenit în urma unei sarcini neașteptate.

La 10 noiembrie 2006, actrița a pierdut sarcina, iar 7 zile mai târziu a depus actele de divorț la Tribunalul Superior din Los Angeles. Ulterior, presa a sugerat că Borat ar fi fost cauza separării lor. Cine știe?

În septembrie 2007, Pamela s-a logodit cu producătorul de film Rick Solomon și, o lună mai târziu, au făcut o nuntă restrânsă la hotelul The Mirrage din Las Vegas. Vă dați seama ce mică a fost. În februarie 2008, Pamela a depus cerere de anulare a căsătoriei, pe motiv de tentativă de fraudă. Adică el ar fi încercat să-i fure banii. Îhî, posibil.

Sau nu, dacă te gândești că în ianuarie 2014, Pam a anunțat că s-a măritat din nou cu Rick Solomon. Remember? Bărbatul pe care l-a acuzat de fraudă. Ciudată femeie. În februarie 2015 a cerut iar divorțul.

Be the first to comment on "Cum a fost părăsită Pamela Anderson prin SMS de soțul ei puriu"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.