Cursuri gratuite de ce vrei tu, pentru copii, la Conacul Golescu Grant din sectorul 6

Credit foto: protectiacopilului6.ro

Share This:

Ce fericire pe părinții din sectorul 6 al Bucureștiului! Spun asta pentru că sunt cam singurii din Capitală care au posibilitatea să-și înscrie copiii la cursuri gratuite. De arte plastice, sporturi, limbi străine, teatru, canto, informatică și multe aletele.  Nu mai puțin de 1.142 de locuri sunt disponibile. Poate doar autoritățile locale din sectorul 2 să mai aibă ceva asemănător, însă nu la o scară atât de mare.

În fine. Ideea e că Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului sector 6 dă starul înscrierilor la cursuri gratuite de ce vei tu. Data începerii înscrierilor: 25 iulie 2016. Cererea (disponibilă pe site-ul direcției), însoțită de certificatul de naștere al copilului (copie), cartea de identitate a părinților/tutorilor (copii) și adeverința medicală pentru activitățile sportive (karate, dans) se depune la secretariatul Centrului de Recreere „Conacul Golescu Grant” (Aleea Țibleș 64). Data limită: 9 septembrie 2016. Program de primire a cererilor: luni-vineri: orele 10.00 – 18.00.

Sesiunile de cursuri gratuite vor începe la finalul înregistrării tuturor celor interesați. Cererile vor fi procesate în ordinea prezentării, prioritate având copiii din sistemul de protecţie socială. Tot cu prioritate vor fi primiți şi cei care nu au mai urmat în anii trecuţi respectivul curs.

Cursurile se adresează copiilor între 4 şi 18 ani, ai căror părinţi au domiciliul sau viza de flotant pe raza Sectorului 6. Beneficiază de aceste cursuri gratuite şi tinerii cu vârste cuprinse între 18 şi 26 ani, dacă sunt asistați social. Ei pot urma cel mult două cursuri gratuite.

Cursurile gratuite nu sunt doar o modalitate de petrecut timpul liber. Ele pot avea un impact major asupra viitorului copiilor voștri. De exemplu, la campionatele naționale de karate, cursanții Conacului Golescu Grant au făcut o figură frumoasă: s-au întors acasă cu numeroase medalii.

Credit foto: protectiacopilului6.ro

Credit foto: protectiacopilului6.ro

Be the first to comment on "Cursuri gratuite de ce vrei tu, pentru copii, la Conacul Golescu Grant din sectorul 6"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.