Cursuri gratuite pentru elevii geniali care vor să se perfecționeze

Share This:

Elevii cu rezultate excepționale la școală și cu premii la olimpiadele naționale și internaționale au o șansă în plus pentru a se perfecționa. 1 octombrie este data limită până la care pot depune cereri și dosare pentru o serie de cursuri gratuite. Sesiunile de perfecționare, organizate de Fundația Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României, încep la 18 octombrie.

Până la această dată vor fi analizate dosarele celor care aplică la cea de-a noua ediție a cursurilor Clubului de Excelență. Cursurile gratuite și atelierele sunt susținute de profesori și traineri cu vastă experiență și certificări internaționale.

Acestea se adresează copiilor și tinerilor cu vârste cuprinse între 8 și 18 ani. Cei înscriși pot opta pentru trei din următoarele cursuri gratuite: limbi străine (engleză și germană); National Geographic Learning Explorer; matematică; pictură; geografie; istoria artei; scriere și tehnici creative; artă fotografică.

Mai mult, se organizează cursuri gratuite de dezvoltare personală; consiliere vocațională; educație muzicală; îndemânare și creativitate. În final, copiii vor putea participa la două dintre ele.

Înscrierile se fac online. Cei selectați pentru a participa la aceste cursuri gratuite vor depune la sediul fundației documente suplimentare. E vorba de copie certificat naștere/CI, copii diplome, CV, situație școlară, recomandări din partea profesorilor de specialitate.

Termenul de depunere a dosarelor: o săptămână. Adresa fundației este strada Cronicarilor nr. 2, Sectorul 1, București. Copiii care au participat în anii trecuți la cursurile organizate de Fundația Dan Voiculescu vor relua procedura de înscriere.

Mai multe detalii despre aceste cursuri gratuite puteți obține la numerele de telefon 031/425.58.83/0744.585.678 sau la adresa de e-mail inscrieri@fundatiadanvoiculescu.ro.

Be the first to comment on "Cursuri gratuite pentru elevii geniali care vor să se perfecționeze"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.