Cursuri LIVE gratuite de la Colgate despre sănătatea orală a copiilor

Colgate. Zâmbește pentru viitor

Share This:

De câte ori e bine să te speli pe dinți într-o zi? Câte minute trebuie să dureze periajul? Cum arată un periaj corect? De câte ori pe an trebuie să merg la stomatolog? ș.a.m.d. Sunt doar câteva întrebări la care puteți găsi răspuns în cadrul cursurilor gratuite pe care Colgate le organizează în această toamnă în mediul online.

În luna în care copiii s-au întors în bănci, Colgate România, Societatea Națională de Cruce Roșie din România și Asociația Națională de Stomatologie Pediatrică din România și-au unit forțele și au lansat o campanie de informare, dedicată părinților și elevilor, despre sănătatea orală a copiilor.

Zâmbește pentru viitor este un program cu participare interactivă, care se bucură de ajutorul unor medici stomatologi pediatri și ortodonți. E vorba de 5 cursuri LIVE (am vrut să scriu webinare, dar nu-mi place cuvântul), care se desfășoară online după următorul program:

  • 29 septembrie 2020: Copilul tău merită un zâmbet sănătos!
  • 13 octombrie 2020: Igiena orală acasă, alături de cel mic
  • 27 octombrie 2020: Prevenirea afecțiunilor dentare în cabinetul stomatologic
  • 10 noiembrie 2020: Igiena orală a copiilor cu aparate ortodontice
  • 24 noiembrie 2020: Medicul stomatolog este prietenul copilului tău!

Înscrierea se poate face pe website-ul www.programscolarcolgate.ro. Fiecare webinar (na, că l-am scris!) durează 30 de minute și toate întrebările de la părinți vor primi răspunsuri de la medicul stomatolog, fie în timpul webinarului, LIVE, fie ulterior, pe pagina programului.

Colgate. Zâmbește pentru viitor

Programul Școlar Colgate, de 27 de ani în România

Campania Zâmbește pentru viitor face parte din Programul Școlar Colgate, lansat în România în 1993.

De 27 de ani, Programul Școlar Colgate a ajuns la peste 6 milioane de copii români cu lecții de educație pentru sănătate și produse de igienă orală. În acest an, în ciuda dificultăților de a interacționa cu elevii din clasele 0-IV și cu familiile acestora, am decis să continuăm Programul Școlar Colgate, adăugând o componentă nouă, actuală. În această toamnă, îi implicăm pe părinți în păstrarea sănătății întregii cavități orale a copiilor, organizând cinci webinare pe website-ul www.programscolarcolgate.ro.

Suntem bucuroși să împărtășim părinților din cunoștințele și produsele noastre, pentru a oferi copiilor români o bună sănătate orală și a le asigura mai multe șanse de reușită în viitor. De aceea, îi invităm pe părinți să se înscrie la webinare și să zâmbească pentru viitor”, a declarat Giuseppe Omar Laruccia, Director General Colgate-Palmolive România.

CITEȘTE ȘI:

Din 1993, de la lansarea Programului Școlar Colgate, peste 6 milioane de elevi din clasele 0-IV au beneficiat de consiliere și produse de îngrijire pentru o igienă orală corectă. Derulat în parteneriat cu Societatea Națională de Cruce Roșie din România și cu școli primare din întreaga țară, Programul Școlar Colgate a ajuns în acest an la cea de-a 27-a ediție.

Lecții interactive pentru 200.000 de copii din 13 județe

Programul Școlar Colgate ajunge, în perioada septembrie-noiembrie, în clasele a 200.000 de copii din 13 județe: Arad, București (sectoarele 1, 2, 3 și 5), Constanța, Dolj, Galați, Giurgiu, Hunedoara, Maramureș, Mehedinți, Olt, Prahova, Satu Mare și Tulcea. Cei mici învață de la voluntarii Crucii Roșii Române cum să aibă grijă de dinți, cum să prevină afecțiunile dentare, deci cum să aibă un zâmbet sănătos:

  • periajul dinților de cel puțin două ori pe zi timp de două minute
  • schimbarea periuței de dinți la fiecare trei luni
  • vizite periodice, de două ori pe an, la medicul dentist
  • adoptarea unui stil de viață echilibrat.

Lecțiile sunt interactive și distractive, informațiile sunt adaptate vârstei copiilor și sunt transmise prin cântecele, jocuri și prin filmul educațional de animație „Doctorul Măseluță și supereroii dinților sănătoși”.

La finalul fiecărei lecții, copiii și părinții vor primi din partea Colgate România produse pentru igiena lor dentară, un pliant cu sfaturi, precum și un calendar în care să noteze zilnic faptul că echipa părinte-copil s-a spălat pe dinți.

Be the first to comment on "Cursuri LIVE gratuite de la Colgate despre sănătatea orală a copiilor"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.