Dacă partenerul tău face aceste lucruri, atunci nu-l lăsa să-ți scape

Partenerul ideal te va completa în viața de zi cu zi

Share This:

Evident, nici o relaţie nu este perfectă. Acestea fiind spuse, nici o persoană nu este perfectă. Cu toate acestea, anumite lucruri pe care le fac într-o relaţie poate fi o catastrofă sau afacere reușită. Un partener nu ar trebui să-ți salveze viaţa. El ar trebui să adauge valoare la o viață deja minunată. Pe de altă parte, partenerul tău/partenera ta ar trebui să te facă fericit/ă cea mai mare parte din timpul petrecut împreună.. Dacă face oricare dintre următoarele șapte lucruri, descrise mai jos, atunci ar trebui să știi că e serios/serioasă în relația ta cu tine. Și te iubește cu adevărat.

Te liniștește când ești furios/furioasă

Un partener grozav știe ce te calcă pe nervi și încearcă să evite să te ațâțe. Totuși, uneori alți oameni te-ar putea scoate din sărite. Însă furia nu va dispărea doar dacă încerci să o inhibi. Dacă partenerul tău va încerca să te calmeze printr-o mângâiere, printr-un masaj sau măcar printr-o conversație relaxată, atunci nu-l da la o parte. Cei mai mulți oameni au tendința de a fugi de mânie într-o clipă. Însă, dacă aleg să rămână fermi în mijlocul furtunii, atunci sunt niște parteneri de păstrat.

Nu încearcă să te controleze

Un partener grozav îți va oferi spațiul vital, de care ai nevoie, și nu va deveni posesiv. El nu-ți va spune niciodată cu cine și când poți să te vezi. Va înțelege și va respecta nevoia ta de a ieși în oraș cu prietenii sau cu familia ta. Și nu te va întreba mereu unde ești. Un partener perfect va înțelege nevoia ta de singurătate și te va încuraja să petreci timp cu tine însăți/însuți cel puțin o dată pe săptămână.

Are încredere în tine la nesfârșit

Mai mult decât atât, un partener pe care merită să-l ții aproape nu se va îndoi de tine niciodată, dar nici nu-ți va oferi motive să te îndoiești de el. Nu-ți va cere niciodată telefonul mobil pentru a-ți vedea fotografiile, mesajele sau alte lucruri private pe care le ții acolo. Îți va respecta intimitatea și va știi că îi vei spune lucrurile importante, fără ca el să le găsească în telefonul tău. Dacă nu i-ai dat vreun motiv să se îndoiască de tine, atunci va avea încredere deplină în tine și-ți va oferi inima lui, fără alte presupoziții. Un partener minunat va ști că încrederea nu poate lipsi dintr-o relație de succes și-ți va da de înțeles foarte clar că ești o persoană de încredere pentru el.

Partenerul tău te provoacă

Dacă ai un partener/o parteneră care merită atenția ta, atunci el/ea te va provoca să ieși din zona ta de confort și să devii mai bun/ă decât ești acum. Nu-ți va permite să te scalzi în mediocritate prea mult timp, nu pentru că te consideră insuficient de bun/ă, ci pentru că știe că poți mai mult. Te va încuraja să alergi la maraton, să aplici pentru jobul pe care îl visezi de ceva vreme sau să călătorești într-o țară pe care ai vrut de mult să o vizitezi. El va vrea întotdeauna ca tu să devii omul complet, cea mai bună versiune a ta și să ridici ștacheta, astfel încât să crești mereu ca persoană.

Crede în tine

Nu te va desconsidera, nu te va trage în jos și nu-ți va spune că nu ești capabil/ă să faci ceva anume. Te va face să crezi că totul e posibil și te va motiva în permanență. Un partener grozav nu va încerca să intre într-o competiție cu tine, nici nu te va eclipsa în viață. Te va vedea mereu ca egalul său și, de aceea, va dori ca amândoi să aveți succes. Îți va alunga toate temerile din capul tău și te va face să crezi că nimic nu e de neatins.

Te iubește necondiționat

Toate acele temeri pe care le-ai avut cândva au dispărut acum. Abia dacă ți le mai poți aminti. Partenerul tău de viață te iubește atât de mult, încât îți acceptă atât defectele, cât și punctele tale forte. Iubește fiecare părticică din tine, bună sau rea. Nu-și va imagina niciodată că te poate părăsi, deoarece îți înțelege durerea și fiindcă va face orice pentru a o vindeca. Nu așteaptă perfecțiune din partea ta, fiindcă ea ar fi plictisitoare și nesatisfăcătoare. Capriciile și temerile oamenilor îi fac interesanți și umani. Așa că, te iubește așa cum ești și nu va încerca să te schimbe.

Te învață lucruri noi

Partenerul tău te învață lucruri pe care nu le știai înainte să-l cunoști. De exemplu, cum să cânți la un instrument muzical sau locuri încântătoare în care n-ai mai fost până atunci. Sau îți poate arăta ce înseamnă să trăiești din nou, cu adevărat. Cu el în preajmă nu simți că te plictisești deoarece descoperi mereu noi laturi ale sale și pentru că are atâtea cunoștințe să împartă cu tine. Când e în preajma ta, chiar șimți că trăiești un vis.

 

Be the first to comment on "Dacă partenerul tău face aceste lucruri, atunci nu-l lăsa să-ți scape"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.