Daciana Sârbu a deschis a cincea cafenea Mara Mura

Credit foto: Daciana Sarbu Instagram

Share This:

La 6 ani după ce a inaugurat Mara Mura în centrul Capitalei, Daciana Sârbu a deschis a treia cafenea cu același nume din București. Alte două localuri funcționează în țară, în Sibiu și în Târgu Mureș. Situată pe strada Doamnei din București, noua cafenea a fost inaugurată joi, 7 octombrie, în prezența câtorva prieteni și colaboratori.

Printre cei care i-au fost alături soției lui Victor Ponta se numără Chef Adi Hădean, care a postat pe Instagram un selfie alături de proprietara lanțului de cafenele.

Credit foto: Adi Hădean/Daciana Sârbu

Celelalte patru cafenele-cofetării sunt situate pe strada Benjamin Franklin (București), în Băneasa Shopping City (București), în Promenada Mall din Sibiu și în Shopping City Târgu Mureș.

Prima cafenea Mara Mura, deschisă fără autorizație

În octombrie 2015, Daciana Sârbu era europarlamentar din partea PSD și asociată cu prietena Cristina Voicu. Partenera sa de business a deschis cafeneaua din strada Benjamin Franklin fără autorizație. Documentele fuseseră depuse la primărie, însă cele două nu au mai așteptat acordul autorităților.

Localul a fost închis de primărie și redeschis după ce autorizația a fost emisă.

Cele două partenere au încetat colaborarea în 2016, iar Daciana Sârbu a preluat conducerea în totalitate. Soția lui Victor Ponta a continuat să investească sume importante în afacerea sa, care în fiecare an a fost pe minus.

Din 2018, a trecut business-ul de pe firma D&C Sweets SRL pe o societate nou creată – Maramura Cakes SRL. La finalul anului 2018, societatea Dacianei Sârbu a raportat la Fisc zero profit și pierderi de 81.000 de lei.

Știai că durerile de cap pot ascunde probleme de sănătate a ochilor? Programează o consultație gratuită!

Ce face Daciana Sârbu de când nu mai e europarlamentar

Daciana Sârbu a încheiat a opta legislatură din Parlamentul European la 1 iulie 2019. Membră de vază în PSD, soția lui Victor Ponta s-a retras din acest partid în 2018. Și-a continuat activitatea din Parlamentul European ca independent, dar afiliată Grupului Alianței Progresiste a Socialiștilor si Democraților.

În februarie 2019 a intrat în PRO România, partidul înființat de Victor Ponta, însă în iulie 2019 s-a retas din politică.

Azi, Daciana Sârbu se concentrează pe afacerea ei cu dulcegării și alocă mai mult timp familiei sale, care s-a mărit cu un membru.  

Be the first to comment on "Daciana Sârbu a deschis a cincea cafenea Mara Mura"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.