De Crăciun, un Like = 10 kWh. Cum poţi dona energie unor şcoli, spitale şi centre de bătrâni

Share This:

Un Like poate aduce căldură într-o şcoală dintr-o localitate izolată din România ori lumină într-un spital care abia îşi plăteşte utilităţile lunare. Cu 20.000 de Like-uri, câte îşi propune să strângă E.ON Energie România în campania Dăruieşte Lumina Crăciunului, se poate face chiar primăvară. Operatorul de energie îi cheamă pe români să facă un gest simplu în preajma sărbătorilor de iarnă, care ar uşura mult viaţa unor copii sau bătrâni aflaţi în nevoie. În perioada 19-27 decembrie 2016, compania de curent şi gaze e dispusă să doneze 200.000 de kWh de electricitate şi gaze naturale unui număr de 11 instituţii de interes public. Tot ce trebuie să faci pentru a susţine demersul său este să alegi o instituţie din cele 11 care se regăsesc pe site-ul www.daruiestelumina.ro şi să repartizezi cei 10 kWh cui crezi de cuviinţă. Printr-un singur Like, această cantitate de energie va ajunge la cei pe care i-ai ales ca beneficiari ai actului tău de binefacere.
Poate că 10 kWh ţi se par puţini. Dar află că 10 kWh pot ţine aprins un bec de 100 de Waţi vreme de 100 de ore. Sau pot încălzi mâncarea a 50 de oameni.

În funcţie de numărul de Like-uri strânse de la români, compania va dona energie electrică şi căldură acestor categorii sociale care au mare nevoie de un ajutor la iarnă. Până acum au fost donaţi 11.000 kWh din cei 200.000 kWh puşi la bătaie de E.ON. Până pe 27 decembrie şi tu poţi decide unde se vor duce cei 10 kWh direcţionaţi de tine. Nu din factura ta, ci din desaga companiei de curent. Iată care sunt instituţiile publice care aşteaptă un Like de la tine:

Căminul pentru persoane vârstnice Jimbolia (jud. Timiş)

Căminul pentru persoane vârstnice Târgu Mureş (jud. Mureş)

Centrul de îngrijire şi asistenţă Acoperământul Maicii Domnului Turda (jud. Cluj)

Liceul Ioan Buteanu Şomcuţa Mare (jud. Maramureş)

Liceul Tehnologic Special Cluj-Napoca (jud. Cluj)

Şcoala Kogălniceanu Sebeş (jud. Alba)

Şcoala Profesională Sf. Apostol Smârdan (jud. Botoşani)
Şcoala Specială Caransebeş (jud. Caraş Severin)

Spitalul Orăşenesc Tg. Lăpuş (jud. Maramureş)

Asociaţia SOS Satul Copiilor Sibiu (jud. Sibiu)

Salvaţi Copiii Iaşi (jud. Iaşi)

Întreaga cantitate de energie va fi donată de compania de curent şi gaze, kilowaţii respectivi urmând să fie scăzuţi dinfacturile de energie electrică şi de gaze naturale ale beneficiarilor. Haideţi să ajutăm!

Intră şi tu pe site-ul campaniei, www.daruiestelumina.ro, alege-ţi favoriţii şi direcţionează 10 kWh! SHARE acestui articol pentru ca vestea să meargă mai departe! Mai sunt doar câteva zile.

Be the first to comment on "De Crăciun, un Like = 10 kWh. Cum poţi dona energie unor şcoli, spitale şi centre de bătrâni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.