Despre

Share This:Sunt jurnalist și am scris pentru cel mai bine vândut ziar din România. Din mai 2018 sunt digital content creator (adică execut scriituri profesioniste cu sau fără materialul clientului) în cadrul PRO TV, pentru publicațiile PROTV.RO, DEBARBATI.RO și PERFECTE.RO.

În trecut am lucrat pentru publicațiile Justițiarul, Dacii Liberi și Tribuna (Sibiu) și Gardianul (București). Încă nu am scris articolul vieții mele, dar nu mă dau bătut, căci mai sunt lucruri despre care merită să dau din taste. Am început acest proiect individual pentru a aborda teme care-mi plac, care merită a fi dezbătute și aduse în atenția voastră, a celor care navigați pe oceanul internetului.

Un fost șef îmi spunea că am ratat șansa de a deveni un bun jurnalist de ziar quality, dar asta nu m-a devastat. Cititorii au alt instrument de măsurat calitatea.

M-am înscris la Jurnalism de teamă că nu voi putea scrie la ziar, dând cu piciorul unei cariere în politică. Mă bucur că am făcut această alegere, căci azi, poate, în loc să scriu de politicieni corupți, aș fi ajuns și eu unul. Cine știe?

Be the first to comment on "Despre"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.