Du-te la acest târg de jucării și jocuri ca să redescoperi copilul din tine!

Afișul târgului

Share This:

N-am încetat niciodată să mă joc, deși nu mai sunt un puțoi. Când ai copii, vrei nu vrei te așezi în fund și dai frâu liber imaginației. Dacă ați uitat să vă jucați sau aveți dificultăți în a interacționa cu copiii voștri, atunci trebuie să mergeți la acest târg de jucării și jocuri, care are loc sâmbătă și duminică (25 și 26 noiembrie 2017) la Romexpo. Târgul internațional Start 2 Play se află la prima ediție și promite să aibă succes. Unde? Pavilionul C6 al spațiului expozițional. Programul de vizitare este între orele 10.00 și 19.00. Accesul se face pe bază de bilet, care costă zece lei.

Ce găsiți la acest târg? Cele mai populare jocuri și jucării, jucării electronice, boardgames, păpuşi și jucării de pluș, jucării de colecție, jucării lucrate manual, jocuri video și aplicații, jucării de exterior, dar și tehnologii și gadgeturi revoluționare, cărți, filme, echipamente sportive și de turism. După cum spun organizatorii, în zona dedicată modelismului a fost amenajat un circuit indoor pentru ultimele modele de bolizi pe patru roți la scara miniaturală, cu telecomandă. În zona Playground Lego, cei mici și cei mari se pot juca în voie, creând amintiri și învățând că viața e frumoasă. Piesă cu piesă, o vom așeza împreună așa cum trebuie să fie.

Astro Area vă aduce la acest târg de jucării și jocuri telescoape de ultimă generație, cu ajutorul cărora puteți căuta Luna și stelele de pe cer. Pasionații de Catan sunt așteptați la o bătălie pe viață și pe moarte în zona dedicată acestui joc cu milioane de adepți în toată lumea. Nu au fost uitați nici pasionaţii de tehnologie şi jocuri video, fiindcă vor avea ocazia să testeze jocuri dezvoltate în România ce au devenit sau vor deveni populare în întreaga lume.

Citește și:

Am găsit soluția pentru a nu mai cumpăra jucării. Cum funcționează sistemul jucării cu abonamentBe the first to comment on "Du-te la acest târg de jucării și jocuri ca să redescoperi copilul din tine!"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.