El e bărbatul suspectat de uciderea dansatoarei de la Românii au talent?

Credit foto: Alla Klyshta/Instagram

Share This:

Dansatoarea de hula-hoop ucraineană Alla Klyshta a avut o relație pasională cu un artist de circ cubanez pe nume Reydi Argote (30 de ani). Cei doi au format un cuplu și pe scenă. Sub numele Duo Reyal, artiștii au cucerit marile săli de spectacole nu numerele lor de acrobație și dans la înălțime. Acum, cubanezul e suspectat de uciderea dansatoarei.

Alla Klyshta îl considera pe Reydi iubirea vieții ei, dovadă stând nenumăratele declarații de iubire pe care i le făcea pe rețelele sociale.

Însă, în cursul anului 2018 cei doi s-au depărțit, Alla Klyshta alegând alt partener pentru spectacolele ei. Dansatoarea de la Românii au talent nu a dezvăluit exact motivul pentru care s-a depărțit de iubitul ei, însă într-un interviu acordat PRO TV la începutul sezonului 9 al show-ului Românii au talent a lăsat să e înțeleagă că a fost înșelată de tânărul artist.

Alla Klyshta: „Cred că oamenii sunt mult mai buni și nu joacă un rol”

Provocată să spună care a fost cel mai fericit moment din viața ei, dar și cel mai neplăcut, pe care ar vrea să-l uite, artista a dezvăluit:

Fericirea de care am spus, când am făcut primul meu număr de hoola hoop în fața familiei mele. Un moment pe care aș vrea să-l uit? Trădarea persoanei pe care o iubeam… Iert prea repede și mă încred prea ușor în oameni care nu merită încrederea mea. Eu cred mereu că oamenii sunt mult mai buni și că nu joacă un rol”, a spus Alla Klyshta pe pagina oficială a show-ului Românii au talent.

Fostul iubit al dansatoarei este principalul suspect în cazul morții tinerei. Conform presei germane, acesta a fost arestat a doua zi după descoperirea cadavrului. Însă, anchetatorii nu pot dovedi că el este autorul crimei, din lipsă de probe. Singura pistă a lor este că Reydi s-ar fi putut răzbuna pe Alla fiindcă aceasta l-a părăsit.

Poliția caută în continuare probe și a făcut apel la populație să ofere detalii care ar putea conduce la definitivarea anchetei.

Alla Klyshta a fost găsită decedată în râul Rin la 18 mai 2019. Ea a fost data dispărută încă din luna aprilie, iar anchetatorii spun că locul în care a fost găsită nu este și locul în care a fost ucisă. Până în acest moment, poliția nu a dezvăluit cum și-a pierdut viața dansatoarea de la Românii au talent pentru a nu compromite ancheta aflată în derulare.

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.