Elena Udrea a născut. Eva Maria a venit pe lume cu o lună mai devreme

Credit foto: Facebook/Elena Udrea

Share This:

Fostul ministru al dezvoltării Elena Udrea a născut o fetiță sănătoasă, într-un spital din San Jose, Costa Rica. Eva Maria a venit pe lume cu o lună înainte de termen. Partenerul de viață al „blondei de la Cotroceni” a anunțat pe Facebook că micuța i-a luat pe toți prin surprindere.

„Astăzi ora14:00, micuța Eva Maria s-a hotărât să ne ia prin surprindere și a venit pe lume! Sunt un tătic fericit și avem o fetiță frumoasă și sănătoasă (se pare că seamănă cu tati). Elena se simte bine, iar sarcina a decurs normal. O bucurie greu de descris în cuvinte. Abia aștept să îmi țin fetița în brațe, și le doresc tuturor să aibă parte de astfel de momente fericite, pentru că un copil este o Binecuvântare!”, a scris Adrian Alexandrov pe Facebook.

Elena Udrea a născut. Fostul politician s-a refugiat în Costa Rica în luna februarie a acestui an, cu câteva luni înainte de a fi condamnată la șase ani de detenție pentru implicarea în dosarul „Gala Bute”. Din țara în care s-a stabilit, fosta fevorită a lui Traian Băsescu a anunțat că este însărcinată, motiv pentru care nu se poate deplasa în țară pentru audieri. Inițial, Elena Udrea anunțase că va avea gemeni, însă, după condamnare, a anunțat că unul dintre embrioni s-a oprit din evoluție.
Be the first to comment on "Elena Udrea a născut. Eva Maria a venit pe lume cu o lună mai devreme"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.