E.ON „vinde” energie electrică pe eMAG. Cum îți faci contract de electricitate online

Share This:

Contract de electricitate online. E.ON Energie România a semnat un parteneriat cu cel mai mare magazin online din România, prin intermediul căruia furnizorul de energie oferă abonaților servicii de consultanță în alegerea pachetelor de servicii. Prin eMAG, cei care nu sunt abonați ai E.ON pot încheia contracte de furnizare a energiei electrice, iar procedura de contractare este aceeași, disponibilă pe site-ul furnizorului.

Noul canal de comunicare e destinat exclusiv consumatorilor casnici, iar pentru a avea acces la informații și pentru a încheia contracte de furnizare nu e nevoie de cont pe site-ul partenerului.

Ne dorim să fim acolo unde sunt clienţii noştri, iar transferul către mediul online este o realitate a lumii în care trăim. Ne adresăm clienţilor digitali din România, clienţilor obişnuiţi să îşi facă cumpărăturile online şi pentru care, chiar şi contractarea energiei electrice trebuie să se întâmple la fel de facil ca şi adăugarea oricărui alt produs în coş. Credem că în viitor platformele digitale vor fi tot mai mult prezente în viaţa noastră”, a declarat Claudia Griech, Chief Commercial Officer al E.ON, Clienţi Rezidenţiali.

E.ON a lansat curând un alt instrument dedicat consumatorilor casnici, E.ON Flash. Cu ajutorul acestuia, cei care vor să devină abonați ai companiei pot încheia contract de electricitate online sau pachete de electricitate și gaze, exclusiv online. Detalii găsiți AICI.

Beneficiarii produselor E.ON vor avea parte de o experienţă digitală în care contractul de furnizare a energiei electrice se încheie online, iar accesul la informaţii legate de indexul contorului, factura electronică, plată online sau grafice de consum, se realizează prin intermediul contului E.ON Myline, disponibil şi pe aplicaţia mobilă, spun reprezentanții E.ON Energie România.

Citește și: Care e, de fapt, baiul cu mașinile second hand?

Citește și: 10 idei smart care te vor ajuta să câștigi bani făcând economie la energie

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.