Finala de la Montreal. Simona Halep vs Madison Keys: 7 – 6 în primul set

Share This:

Începe setul doi: Simona Halep e pe val

Simona face 5 – 2 și Keys servește pentru a rămâne în meci. Americanca e dominată clar.

Keys își câștigă serviciul: 4 – 2

Da! E 4 – 1, iar Simona nu-i dă nici o șansă americancei. Simona se bate pentru aproape 500.000 de dolari și pentru a fi sigură de prezența la Turneul Campioanelor.

Keys reduce din diferență. Este 3 – 1. Simona servește pentru 4 – 1

Simona face 3 – 0! Keys e dezdănăjduită

Simona face break-ul. Keys greșește ca o începătoare: 2 – 0

Simona câștigă primul game, pe seviciul ei: 1 – 0

Simona Halep a câștigat cu greu primul set în finala turneului de la Montreal. Americanca Madison Keys i-a pus mari probleme în prima parte a meciului, speculând orice greșeală a româncei. Simona Halep a început bine setul, conducând cu 4 – 2, însă Keys a revenit și a egalat la 4. Primul set a fost marcat de o serie de break-uri, ambele jucătoare având greutăți în a-și păstra serviciul. La scorul de 5 – 4 pentru Halep, românca a ratat șansa de a închide setul, iar Keys a egalat.

Însă, inegalabila Simona Halep a reușit un nou break și a făcut 6 – 5. Keys nu s-a lăsat mai prejos și a egalat la 6, într-un set enervant de electrizant. Și-a adjudecat setul în tiebreak, cu scorul de 7 – 2.Simona traversează o perioadă unică în carieră. Constănțeanca s-a calificat atât în finala de simplu, cât și în cea de dublu de la Montreal. La dublu va evolua împreună cu Monica Niculescu împotriva rusoaicelor Ekaterina Makarova și Elena Vesnina. Meciul va începe după terminarea finalei de la simplu.

Be the first to comment on "Finala de la Montreal. Simona Halep vs Madison Keys: 7 – 6 în primul set"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.