Forța te cheamă! Iată cum poți câștiga o invitație la premiera filmului Star Wars

Share This:

Ta tataaaaaa, ta ta ta taaaaaa. Ta tataaaaaa, ta ta ta taaaaaa! Pe 18 decembrie, dacă ești din București ori în trecere prin zona de nord a Capitalei, îți propunem să te oprești la Băneasa Shopping City pentru 135 de minute de suspans, emoție și luptă acerbă pentru supraviețuire. Grand Cinema & More din Băneasa și danbrumar.ro pun în joc două invitații duble la premiera filmului Star Wars: Trezirea Forței, eveniment care are loc pe 18 decembrie în cinematografele din toată lumea. Pentru a câștiga una dintre cele două invitații pentru două persoane trebuie să urmezi instrucțiunile de mai jos. Baftă și Forța fie cu tine!

 1. Spune că ne placi pe bune dând LIKE paginii noastre de FB.
 2. SHARE acestui anunț de concurs.
 3. Răspunde corect la întrebarea: Care e numele complet al cinematografului din Băneasa Shopping City?

La concurs pot participa toți cei care sunt deja prietenii noștri pe Facebook și cei care urmează instrucțiunile de mai sus. În competiția pentru cele două invitații duble vor intra toți utilizatorii din București și cei care știu sigur că vor ajunge în Capitală pentru a vedea filmul. Pentru a veni în sprijinul celor care nu vor rateze acest film, am hotărât să fim mai flexibili. Așa că, în cazul în care nu ajungeți la premiera filmului Star Wars (vineri) puteți vedea al șaptelea episod din serie în orice zi până la sfârșitul acestui an.

Notă: Concursul durează până joi, 17 decembrie, ora 18.00. Câștigătorii vor fi stabiliți prin tragere la sorți și vor fi anunțați pe pagina noastră de Facebook și prin mesaj privat în seara de joi.

Fimul rulează aproape non-stop la Grand Cinema & More în acest weekend. Pentru a te decide în ce zi și la ce oră vrei să mergi să-l vezi consultă programul pe site-ul cinematografului. Noi îți spunem mai jos câteva motive pentru care nu trebuie să ocolești Grand Cinema & More nici pe viitor.

***

Grand Ultra din Grand Cinema & More este prima sală de cinema din România care oferă o experiență cinematografică completă și memorabilă. Această sală aduce în premieră un grad unic de confort și design, fiind dotată cu cel mai lat ecran de cinema din România – 22,5 m, design black box și revoluționarul sistem Dolby Atmos. Toate aceste elemente fac din Grand Ultra destinația perfectă pentru pasionații de film.

În sala Ultra, Grand Cinema & More aduce, în premieră pentru România, sistemul audio Dolby Atmos, folosit la scară largă de producătorii de la Hollywood. Platforma Atmos este cea mai nouă tehnologie audio surround din lume, care poate reda simultan până la 128 de obiecte audio independente. Sistemul revoluționar permite atât poziționarea foarte precisă a sunetului în interiorul sălii, cât și mișcarea lui în funcție de acțiunea filmului, oferind o ambianță sonoră de un realism care îți taie respirația.

grand cinema

O atenție specială a fost acordată și ecranului de tip „screen silver”, cu formă concavă, ideal pentru o experiență vizuală optimă. Atât culoarea argintie, cât și textura și forma sunt special alese pentru a oferi spectatorilor o calitate excepțională a imaginii. La rândul său, design-ul black box al sălii creează un ambient perfect pentru vizionare. Pereții si scaunele închise la culoare ajută cinefilii să pătrundă în acțiunea filmului, în timp ce fotoliile primitoare și spațiul generos dintre rânduri desăvârșesc experiența cinematografică Grand Ultra, transformând-o într-una memorabilă.

Grand Ultra beneficiază și de dublu proiector 4K cu capacitate 3D și HFR, fiind singura sală din România care deține această soluție inedită chiar și pentru filmele 3D. Tehnologia asigură o imagine de excepție, un contrast perfect și o luminozitate superioară, astfel încât filmele devin mai vii și mai dinamice. Grand Ultra are o capacitate de 480 de locuri și este locul perfect pentru pasionații de film care caută experiențe cinematografice impresionante, captivante și copleșitoare.

Citește și:

Cele mai cool cadouri cu sigla Star Wars. Forța fie cu voi la cumpărături!

Star Wars: Trezirea Forței. 12 lucruri inedite despre cel mai așteptat film al momentului

 

 

 

6 Comments on "Forța te cheamă! Iată cum poți câștiga o invitație la premiera filmului Star Wars"

 1. Grand Ultra din Grand Cinema & More

 2. Emanuela Oana Bargan | 15 decembrie 2015 at 8:58 | Răspunde

  Grand Ultra din Grand Cinema & More

 3. Grand Cinema & More din Băneasa

 4. Grand Cinema & More

 5. Foarte bine, foarte bine. Ați intrat în cursă. Nu ratați pagina noastră de Facebook joi, după ora 18.00. Vom anunța câștigătorii.

 6. Stanescu Ana-Maria | 17 decembrie 2015 at 7:32 | Răspunde

  Grand Ultra din Grand Cinema & More

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.