Ghid de convins copilul să accepte prima zi de grădi. Tu cum faci?

Credit foto: Horia Călăceanu

Share This:

Dacă că ești părinte de prichindel se prea poate să fii în chinurile facerii în această perioadă. Te înțeleg, și eu am avut nevoie de lecții pentru prima zi de grădi. A copilului meu, nu a mea. De ea nu-mi mai amintesc. Cred că a fost cumplită, că pe ai noștri nu a avut cine să-i învețe cum să se poarte cu noi ca să nu facem crize. Pentru tine e mai simplu, căci acum ai un ghid care să te ajute să-l pregătești cum trebuie pe cel mic de prima zi de grădi. Ghidul Back to Grădi realizat de Play Doh, cu sprijinul psihologului Ligia Moise, ți-ar putea fi util.

Am motive de mândrie, căci am fost invitat să contribui la conceperea lui. Sfaturile mele și ale altor opt bloggeri părinți vin în întâmpinarea nevoilor tale. Sper să le găsești interesante și ușor de aplicat, căci sunt rețete simple de pregătit copilul pentru prima zi de grădi. Însă, experiența Ligiei Moise atârnă și mai greu în cadrul acestui proiect educațional drăguț. Ține cont de recomandările ei și nu ezita să ne adresezi întrebări care te frământă. Ghidul Back to Grădi e disponibil mai jos. Click pe imagine.

back-to-gradi

El conține mărturii legate de prima experiență a copiilor noștri, dar și a noastră, în fața acestei provocări. Te aștept cu drag să vorbim despre experiențele tale și ale copilului tău în prima zi de grădi.

Citește și: Cum am descoperit plastilina la 34 de ani

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.