Golănie cu chipiu. Ce-ți face Poliția română atunci când traversezi prin loc nepermis

Share This:

Un filmuleț care circulă de două zile pe Internet a scandalizat opinia publică, părtașă sau nu la un eveniment atât de banal cum e traversarea prin loc nepermis. O acțiune de „prevenire a accidentelor” a poliției rutiere din capitală, desfășurată în zona Obor în data de 4 iunie, s-a soldat cu ridicarea pe sus a unei femei de 45-50 de ani pe motiv că „a refuzat să se legitimeze”.

Organele vânjoase ale poliției de la ordine publică i-au legat mâinile la spate femeii și au târât-o până la mașina de intervenție pentru a-i face proces verbal de contravenție. Poliția română lucrează. În tot acest timp, martorii, trecători prin zonă, au rămas șocați în fața scenei ce se derula în fața lor i au încercat, în zadar, să-i convingă pe „oamenii legii” să renunțe la forța brută pentru a impune legea.

Explicațiile „capetelor de cretă” au fost lamentabile și denotă încă o dată, dacă mai era nevoie, că ei nu sunt puși să ne apere de rele, ci de noi înșine, care am fi periculoși pentru propriile persoane. Băi tablagiilor, voi nu-i vedeți pe traficanții de țigarete de peste drum, care vând baxuri de tutun contrafăcut și neimpozitat? Nu-i vedeți pe parcagiii de ocazie de la Obor sau de pe Colentina, care fac milioane pe lună din prostia unora care pretind că n-au unde parca?

Be the first to comment on "Golănie cu chipiu. Ce-ți face Poliția română atunci când traversezi prin loc nepermis"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.