Hârtia igienică neagră la 1.250 € rola e cea mai obraznică fiță

Hârtia igienică Elfi Couture
Credit foto: Elfi

Share This:

Dacă n-ați mai stat la coadă de ceva vreme, ei bine n-ați pierdut nimic. În epoca modernă, statul la coadă e asociat, de cele mai multe ori, cu lucruri complet lipsite de valoare. Cum e un iPhone 15, de exemplu. Sau hârtia igienică neagră, haute couture, produs premium al unui brand românesc.

Just wait a minute! Cred că ne-am prins cu toții cum stă treaba cu economia de consum; cu raportul dintre cerere și ofertă; cu deviza prost e ăla care dă, nu acela care cere. Da, puișori! Știm! Dar mai știm că vremurile moderne au creat un nou tip de consumator. Acela căruia i-a fost inoculată ideea că are nevoie reală de tot ce i se flutură sub nas. Bull… Standarde ridicate artificial!

Hârtia igienică neagră de lux – produs de nișă pentru ăia care se ușurează cu stil

Hai că până acum ați crezut că e banc, dar nu e. Brandul românesc Elfi tocmai a lansat hârtia igienică neagră Elfi Couture, un produs în ediție limitată – 4.000 de role. Confecționată dintr-un material blând cu pielea (cum altfel?), în patru straturi, de culoare neagră, hârtia igienică Elfi e cea mai mare fiță a secolului. Ca să intri în posesia ei trebuie să te înscrii pe o listă de așteptare (ca la iPhone, dude). Chiar și așa, nu poți fi sigur că mai apuci să cumperi vreo rolă (la cât de ahtiată-i piața după lux).

Prețul nu se cunoaște încă (vor anunța săptămâna viitoare), însă produsul ăsta super-exclusivist se vinde deja pe Olx și alte site-uri de anunțuri cu suma de… 5.000 de euro/4 role.

Primii care au testat noua hârtie igienică neagră care promite să ducă experiența defecării la alt nivel sunt (cum altfel?) cei mai influenceri dintre trendsetteri: Dorian Popa, Selly, Ela Crăciun și… cred că e și Irina Manea pe acolo. Ei au fost selectați să vă spună vouă, muritorilor care vă ștergeați cu coceni, cât de cool e să alegeți luxul, băi țăranilor!

Au investit 5 milioane € ca să vă învețe cum să vă ștergeți la dos

Compania Elfi, care deține o fabrică în județul Argeș, a investit 5 milioane de euro în capacități de producție care scot pe bandă produse premium. Pe site-ul Elfi găsiți deja hârtie igienică și prosoape de hârtie premium. La prețuri pe care vi le permiteți chiar și voi, ăștia care nu sunteți obișnuiți cu luxul: 99 de lei pachetul de hârtie igienică, 8 role, 3 straturi, aromă de piesică. Pe eMAG am găsit mai ieftină. Poți lua chiar 3 pe lună, nu sărăcești.

Revenind la lux și opulență (fără nicio aluzie)… ce vrea Elfi cu această ediție limitată? Vrea să arate că oricât de mulți bani ai avea, tot o poți da de gard cu stil, cu statementul ăsta despre lux și statut social în societatea actuală. Stați puțin, că vorbește șefu’!

Elfi Couture este sinonimă cu inovația și vrem să arătăm că un produs, care poate părea pentru mulți banal, se poate reinventa și poate surprinde iar și iar. Am fost mereu deschis ideilor și campaniilor care să ne scoată din anonimat și să ne diferențieze de restul. Lansarea pe piață a hârtiei negre a reprezentat o provocare pentru noi, inclusiv din punctul de vedere al procesului de producție.

Faptul că am reușit să producem hârtie neagră, o premieră în industrie, se datorează investițiilor în tehnologie și în utilaje de ultimă generație care ne permit să avansăm, să evoluăm și să ne dezvoltăm portofoliul de produse și clienți din zona premium”, a declarat Adrian Constantin, Director General Elfi.

Și încă ceva care o să vă stingă lumina în baie:

Producătorul român de hârtie igienică Elfi estimează creșteri ale vânzărilor cu 25%, comparativ cu 2022, în timp ce a demarat planurile pentru dublarea capacității de producție și depozitare la fabrica din județul Argeș. Dacă lucrurile vor sta așa, vom vedea. Nu putem decât să le urăm succes, doar sunt o companie românească, nu?

Be the first to comment on "Hârtia igienică neagră la 1.250 € rola e cea mai obraznică fiță"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.