Iată cum poți câștiga unul din cele două DVD-uri cu concertul lui Andre Rieu de la București

Credit foto: David Muntean

Share This:

CONCURS. A venit vremea pentru surpriza anunțată acum două zile. Câștigă unul din cele două DVD-uri cu concertul lui Andre Rieu de la București, premii oferite de danbrumar.ro cu ajutorul Carrefour.Tot ce trebuie să faci e să urmezi cei trei pași enumerați mai jos.

LIKE paginii noastre de Facebook: facebook.com/danbrumarblog/

SHARE acestui anunț de concurs!

Scrie cuvântul magic, COLECTIV, într-un comment pe site, pentru a-ți manifesta intenția de a participa la acest concurs!

Concursul durează până duminică, ora 17.00. Câștigătorii vor fi selectați prin tragere la sorți și anunțați în aceeași zi pe mail sau în privat, pe Facebook. Premiile vor pleca spre ei luni, 18 ianuarie, prin curier. Pot participa la acest concurs și cei care sunt deja prietenii noștri pe Facebook.

DVD-ul Andre Rieu în concert la București s-a vândut în peste 20.000 de exemplare, de la punerea sa pe piață (27 noiembrie 2015), exclusiv în rețeaua Carrefour. Un exemplar costă 49,90 lei la raft. Toate veniturile înregistrate în urma comercializării acestui produs (până acum un milion de lei) vor ajunge la familiile celor care au avut de suferit în urma incendiului din clubul Colectiv. Citește aici mai multe despre această campanie umanitară inițiată de violonistul Andre Rieu!
4 Comments on "Iată cum poți câștiga unul din cele două DVD-uri cu concertul lui Andre Rieu de la București"

  1. COLECTIV

  2. Cristian Murguleț | 12 ianuarie 2016 at 19:04 | Răspunde

    COLECTIV

  3. Gheorghe Maria Corina | 15 ianuarie 2016 at 18:24 | Răspunde

    COLECTIV

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.