Începe festivalul mâncării de stradă. 60 de moduri în care te poți hrăni pe fugă

STReat Bus

Share This:

Mănânci zilnic pe fugă. Fie că iei un sandviș de la metrou, o merdenea de la buticul din colț sau o cafea servită pe bicicletă, trebuie să bagi în tine ceva. Ei bine, mâncarea de stradă are un festival al ei, care debutează joi la Romexpo în București. Începe Bucharest Street Food Festival, festivalul mâncării de stradă! Iată 60 de moduri în care te poți hrăni pe fugă și tot atâtea motive să nu renunți la obiceiul de a mânca înainte de a-ți începe ziua de muncă.

Mâncarea gătită rapid poate fi delicioasă. Bucureștiul se aliniază altor capitale ale Europei care ridică street food-ul la nivel de artă. Centrul expozițional Romexpo va fi gazda primului festival dedicat preparatelor culinare servite pe stradă, organizat în București. În perioada 8-11 septembrie, gurmanzii se vor putea întâlni cu cei care le furnizează zi de zi mâncare în drumul lor spre serviciu. Nu mai puțin de 60 de comercianți de mâncare gătită la foc automat în rulote, food trucks și van-uri vă vor încânta cu preparatele lor.

Sunday Bagels and Coffee și Limonada lui Iulian
Sunday Bagels and Coffee și Frizzante Ride

Au confirmat participarea la festival vendori precum Paste Pâine; Burger Van; Furgoneta; Camionetta; Arrosticini; Circus Pub Truck; Voyageur Van; Delicii pe Roți; Cârnățărie Germană; Creperie Citroen; Finca Alioli Van; The Little Greenery; Castelul Brutarilor; M’eat; Butoiul cu Înghețată; Duma’s Van; Grano; Sunday Bagels; La Nu Știu Cine; Victorița Pescărița; Cantina 9; Time In: Food Wizzards; Elemozsia; Betty Ice; Streat Bus; Limonada lui Iulian; Frizzante Ride; Moritz Eis; Rolls; Molcom; Orygyns; Guido on Tour; Vatra Neamului; Norma lui Sissoko; Kanpai; Chef Gabi Toader; Taj; Maria Corau; Plăcinte Boierești; Puro & Bio; Off The Wall; Sloop; Gin Bar By Finca Alioli; Sprit House.

Victorița Pescărița și Limonada lui Iulian
Victorița Pescărița și Limonada lui Iulian

Accesul la festivalul mâncării de stradă este liber în fiecare zi până la ora 16.00. Dacă intrați după această oră, când e, de fapt, toată distracția, trebuie să plătiți. Au fost puse în vânzare bilete de o zi (17 lei) sau abonamente pentru toate cele patru zile (42 de lei). Detalii găsiți pe site-ul festivalului. Bilete se pot cumpăra și la intrare.

Pe toată durata festivalului vor avea loc concerte. Iată programul:

JOI

Culese din cartier – Tot Satul; Subcarpați; Frații Grime; Argatu; Cred că sunt extraterestru; Fantome.

VINERI

Dob Pistols (UK); Jaya the Cat (USA); Coma; Timpuri Noi.

SÂMBĂTĂ

Nouvelle Vague (FR); Golan; Otherside; Helen.

DUMINICĂ

Audio Bullys (UK); Șuie Paparude; Ziggi Recado&The Force (NED); Prop Dylan (SWE); Macanache&The Putreds; Gojira&Planet H; Vlad Dobrescu (DJ Set).

Festivalul mâncării de stradă se află la prima ediție în București. Primul eveniment de acest gen a avut loc în acest an între 7 și 10 iulie, la Cluj-Napoca.

Be the first to comment on "Începe festivalul mâncării de stradă. 60 de moduri în care te poți hrăni pe fugă"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.