Iubitul dansatoarei Alla Klyshta (Românii au talent), găsită decedată în Rin, eliberat din arest

Alla Klyshta și fostul ei iubit. Credit foto: Alla Klyshta Instagram

Share This:

Bărbatul considerat principalul suspect în uciderea dansatoarei Alla Klyshta, care a participat în sezonul 9 al emisiunii Românii au talent, a fost eliberat din arest după 5 luni. Reydi A, iubitul dansatoarei originare din Ucraina, fusese reținut la 19 mai 2019, la o zi după ce trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit în râul Rin.

Dansatoarea de hula-hoop locuia de mai mulți ani în Germania și era foarte cunoscută în această țară datorită participării la show-ul Supertalent.

Un tribual din Freiburg a decis să nu deschidă procedurile judiciare în lipsa unor probe solide din partea procuraturii. Ancheta, extrem de grea, s-a împotmolit la scurt timp după descoperirea cadavrului tinerei de 33 de ani.

Ancheta în cazul Alla K. a eșuat. Biroul procurorului public și poliția au atribut clientului meu acuzațiile încă din prima zi. Este o greșeală. Acuzarea nu a putut pune în cârca clientului meu o crimă pe care nu a comis-o”, a acuzat avocatul Florian Rappaport, informează mannheim24.de.

Acesta a precizat că nici una dintre probele prelevate de la locul în care a fost găsit cadavrul nu indică faptul că cel acuzat este autorul crimei. Rappaport acuză poliția și procuratura de amatorism.

Reydi A, un artist de circ cubanez în vârstă de 30 de ani, a fost iubitul dansatoarei Alla Klyshta. Ei au format un cuplu și pe scenă, în cadrul grupului Duo Reyal. Tânăra l-a părăsit, astfel că moartea ei a fost considerată un act de răzbunare din partea lui.

Alla Klyshta, ucisă în alt loc decât cel în care a fost găsită

Cadavrul dansatoarei de la Românii au talent a fost găsit la 18 mai 2019 în râul Rin. Fata fusese dată dispărută încă din luna aprilie a acestui an, iar în momentul identificării sale, anchetatorii au stabilit că ea a fost ucisă în alt loc decât acela în care a fost descoperită.

Alla Klyshta pe scena show-ului Românii au talent. Tânăra trecuse de preselecții, dar nu a mai apărut în etapa următoare. Credit foto: PRO TV

Oamenii legii nu au făcut public modul în care artista a fost ucisă.

Mă bucur că acest coșmar a încetat pentru clientul meu. El a fost nevoit să jelească în ultimele 5 luni în închisoare. Acum, el e liber din nou”, a mai spus avocatul apărării, conform sursei citate.

Te-ar mai putea interesa:

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.